Μετά το απόλυτα επιτυχημένο που ανήκει στον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Διδυμοτείχου Γιάννη Σαρσάκη, για δημιουργία συνδυασμού με όνομα «format» για το δήμο Διδυμοτείχου, έρχεται μία άλλη απίστευτη ατάκα, για την πρωτεύουσα του Έβρου.
Η ατάκα ανήκει στον γνωστό επιχειρηματία της Αλεξανδρούπολης Παύλο Σάββα Μιχαηλίδη, ο οποίος με αφορμή τις δηλώσεις «ενδιαφέροντος για υποψηφιότητες» για το δήμο Αλεξανδρούπολης, πρότεινε να δημιουργηθούν 5 -6 δημαρχεία για να καλυφθούν όλοι οι υποψήφιοι.

Στην Αλεξανδρούπολη, αυτό που γίνεται ίσως να μην έχει προηγούμενο. Κάθε εβδομάδα ακούγεται κι ένα νέο όνομα υποψηφίου δημάρχου.
Σε λίγο έτσι όπως πάει οι υποψήφιοι ή κατά την παρέα τους ή κατά δήλωσή τους ενδιαφερόμενοι, μπορεί και να γεμίσουν λεωφορείο. Τόσοι πολλοί είναι.
Κι επειδή δεν έχουμε σκοπό να μπούμε ακόμη σε ονοματολογία, θα τους συστήσουμε να είναι ακόμη συγκρατημένοι, καθώς δεν μπορούν όλοι να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι.
Υποψήφιοι σύμβουλοι πιο εύκολο είναι.

Πάντως η ατάκα Μιχαηλίδη, αξίζει αναφοράς, καθώς πιάνει το σφυγμό . . . όχι της πόλης. Ξεπερνάει το όρια της Αλεξανδρούπολης και του δήμου Αλεξανδρούπολης. Μέχρι το Ορμένιο φτάνει.
Ηρεμία παιδιά. Ένας θα είναι ο δήμαρχος και μέχρι πέντε έξι οι συνδυασμοί.