Εύστοχο σχόλιο Λύτρα.

«Θα μπορούσε να γίνει περίφραξη «

Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος Ορεστιάδας Κωνσταντίνος Λύτρας με αφορμή την καταστροφή του σιδιροδρομικού σταθμού Ορεστιάδας απέστειλε στο thraki  Νεα, το εξής κείμενο:

 

-Την 9-10-2008, επισκεπτόμενος ο δήμαρχος Ορεστιάδας τον παλαιό Σ.Σ. μετά την πυρκαγιά – καταστροφή του, δήλωνε στα Μ.Μ.Ε. ότι οι προηγούμενες δημοτικές αρχές κατέβαλαν προσπάθειες για να αξιοποιηθεί, αλλά αυτό δεν έγινε λόγω άρνησης παραχώρησης από τον ΟΣΕ. Στο Δ.Σ. όμως που ακολούθησε, ο δήμαρχος κατηγόρησε τις προηγούμενες δημοτικές αρχές, ότι δεν έκαναν τίποτα. Μάλιστα κάποιους τους αποκάλεσε «μπαταχτσήδες».
– Μετά τρία χρόνια και μετά το νέο θλιβερό γεγονός, σε ότι είχε απομείνει στον Σ.Σ., υπάρχει κάποιο θετικό! ή αρνητικό! σχόλιο, από τον ίδιο δήμαρχο; Θα παιχθεί πάλι θέατρο εντυπώσεων και παραλόγου με ήξεις – αφίξεις; Θα υπάρξουν βαρύγδουπες δηλώσεις και αμετροέπεια με λέξεις «μπαταχτσήδες» κλπ.; Θα υπάρξουν νέες επιστολές, χωρίς αποτέλεσμα και αντίκρισμα;
– Συμπέρασμα: Καλό θα είναι να προσέχουμε – μετράμε τα λόγια μας, γιατί διαχρονικά συμβαίνουν πράγματα και σε μας, για τα οποία κατηγορούσαμε άλλους.
Υ.Γ.: Θα μπορούσε να γίνει περίφραξη (σ΄αυτό τουλάχιστον δεν πιστεύω να αντιδρούσε ο ΟΣΕ), για να διασωθεί, έστω και ενα μικρό κομμάτι που είχε απομείνει.
Κωνσταντίνος Λύτρας