Την είδηση που συζητούνταν τις τελευταίες μέρες, επιβεβαίωσε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης.
Ο κ. Ζαμπούκης από σήμερα έδωσε τέλος στη συνεργασία του, με έναν από τους στενότερους συνεργάτες του, τον Αντώνη Καμελίδη.
Ο Αντώνης Καμελίδης, ένας από τους πρωταγωνιστές, πρωτεργάτες και βασικούς συντελεστές για τη δημιουργία της παράταξης του δημάρχου, δεν είναι πλέον ειδικός συνεργάτης του δήμου Αλεξανδρούπολης.
Ο δήμαρχος δημοσίευσε στη Διαύγεια τη λύση της εργασιακής σχέσης, όπως όμως γνώρισε και είχε προαναγγείλει και ο ίδιος ο Καμελίδης.

Να θυμίσουμε ότι ο δήμαρχος με αφορμή την εκλογή προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, έθεσε εκτός παράταξης τον πρώην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρη Κολιό και τον πρώην αντιδήμαρχο Γιώργο Κιζιρίδη.

Στον στενό πυρήνα των συνεργατών του Καμελίδη, εκτός από τον Γιώργο Κιζιρίδη, ανήκει και η πρόεδρος του πολυκοινωνικού Αλεξία Ποϊραζίδου και δημοσιογράφος – εκδότης site το οποίο στήριξε τον νυν δήμαρχο κατά την προεκλογική περίοδο και τελευταία φαίνεται ότι ο πρώην δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης το διαβάζει ευχάριστα, καθώς αναμεταδίδει ειδήσεις του από την σελίδα της παράταξής του (Λαμπάκη, δεν το περιμέναμε αυτό). Το αν η κα. Ποϊραζίδου θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τον δήμο θα το μάθουμε σε λίγες ημέρες.

Δείτε ΕΔΩ την απόφαση καταγγελίας σύμβασης του Αντώνη Καμελίδη.

 

Ο Αντώνης Καμελίδης, υπήρξε κι ένας από τους μάρτυρες του δημάρχου, σε αγωγές κατά του δημοτικού συμβούλου Αλεξανδρούπολης Παύλου Μιχαηλίδη.