Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια ο δήμος Διδυμοτείχου να έκανε προσπάθειες να δημιουργήσει εορταστική ατμόσφαιρα, μάλιστα είχε φτιάξει κι έναν σκεπαστό χώρο, όμως στον τομέα της επικοινωνίας κάπου τους χάσαμε.
Και δεν τους χάσαμε γιατί κόπηκε η γραμμή, αλλά γιατί πολύ απλά εκδηλώσεις έκαναν αλλά ένα τιμημένο δελτίο Τύπου για εκείνο το στεγαζόμενο στο πρώην σούπερ μάρκετ της ένωσης δεν έστειλαν ή τέλος πάντων δεν λάβαμε (στα ανεπιθύμητα δεν πήγε, είμαστε σίγουροι).
Θα μας πείτε τώρα γιατί άλλα λαμβάνετε από το δήμο Διδυμοτείχου;
Θα σας πούμε όχι για τα περισσότερα, με πρώτο και κυριότερο τις συνεδριάσεις του κορυφαίου οργάνου του δημοτικού συμβουλίου.
Και όταν λέμε όχι, εννοούμε όχι. Όχι σαν το όχι του δημοψηφίσματος. Όταν λέμε όχι, εννοούμε ΟΧΙ, ΝΟ, ΓΙΟΚ (Γιοκ, όπως το Μάλτα Γιοκ, έτσι και δελτίο Τύπου Γιοκ).
Γνωρίζουμε ότι ο Ρωμύλος, που είναι δήμαρχος στο δήμο Διδυμοτείχου προσπαθεί να τα βολέψει ο άνθρωπος και κυρίως να κρατήσει ισορροπίες. Γνωρίζουμε διευκρινίσαμε και ελπίζουμε να μην κάνει συμβιβασμούς, γιατί αν συμβαίνει αυτό, θα μας στενοχωρήσει κι άλλο.
Στο δήμο Διδυμοτείχου, έχουμε και τον κοινοτάρχη των Μεταξάδων που τα δημοσιεύει στο facebook. Ο δήμαρχος όμως είναι επιφυλακτικός με το facebook.
Ο δήμαρχος γιατί η σελίδα στο facebook του δήμου Διδυμοτείχου έχει ένα κάποιο ρυθμό.
Τέλος πάντων, από τους Μεταξάδες όπου ο κοινοτάρχης το πάτησε το κουμπί και άναψαν τα φώτα στο δέντρο, τώρα θα περάσουμε στην πόλη του Διδυμοτείχου, όπου και προφανώς ο δήμαρχος (Ρωμύλο μην αφήσεις αντιδήμαρχο να το κάνει), θα πατήσει το κουμπί και θα φ ω τ α γ ω γ η θ ε ι το δέντρο.
Το γεγονός των γιορτών στην πόλη του Διδυμοτείχου – είπαμε στους Μεταξάδες έγινε – θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου στις 18:00, ακριβώς κάτω από το δημαρχείο.

Καλά Χριστούγεννα.