Συνελήφθη ο 31χρονος σύζυγος της γυναίκας
Την τελευταία της πνοή άφησε μία γυναίκα 29 ετών, μητέρα τριών παιδιών στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης το βράδυ της Παρασκευής. Η γυναίκα η οποία διέμενε στην περιοχή της Άβαντος, είχε εμφανιστεί με τον σύζυγό της στο νοσοκομείο στις 5 Δεκεμβρίου λέγοντας ότι έπεσε από σκάλα. Οι γιατροί άμεσα έκαναν εισαγωγή όπου και διαπίστωσαν ότι είχε ρήξη σπλήνας και ήπατος.
Η 29χρονη υποβλήθηκε σε τέσσερα χειρουργεία, ενώ λόγω του ότι εντοπίστηκε θετική και στον κορονοϊό νοσηλευόταν στη ΜΕΘ κορονοϊού.

Στις 8 Δεκεμβρίου ο πατέρας της ζήτησε ιατροδικαστική γνωμάτευση, καθώς δεν πίστεψε ποτέ ότι η κόρη του έπεσε από σκάλα και τραυματίστηκε. Η 29χρονη εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε ότι η γυναίκα είχε πολλαπλές κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματος της, ενώ η σύνθλιψη του ύπατος και η ρήξη σπλήνας, δεν ήταν συμβατές με πτώση από σκάλα αλλά συνάδουν με ξυλοδαρμό. Επιπλέον η 29χρονη είχε και εκχυμώσεις στο μάτι.

Η έκθεση του ιατροδικαστή άμεσα διαβιβάστηκε στην εισαγγελία, όπου και ξεκίνησαν οι δικαστικές διαδικασίες, με το σύζυγό της που είναι ο βασικός ύποπτος να συνελήφθη σήμερα.
Δυστυχώς η 29χρονη κατέληξε τέσσερις μέρες μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, παρά τις τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις που υποβλήθηκε και την προσπάθεια των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thraki Νεα, τα επόμενα 24ωρα θα πραγματοποιηθεί νεκροψία νεκροτομή.