Στις προεκλογικές ομιλίες των υποψήφιων προέδρων του Κινήματος Αλλαγής στην Αλεξανδρούπολη, θα συναντήσεις λίγο πολύ το ίδιο ακροατήριο.
Η δημοσιογράφος Κυριακή Μπασκάκη, σχολιάζοντας μάλιστα σχετικά είπε: «Μόνο ο ομιλητής αλλάζει. Τα ακροατήριο είναι ίδιο».
Αυτό βέβαια είναι χαρακτηριστικό και της ενότητας που επικρατεί στον κόσμο του ΚΙΝΑΛ, με τους φίλους και τους ψηφοφόρους του να στηρίζουν όλες τις προσπάθειες των υποψηφίων αρχηγών.
Στην ομιλία του Παύλου Χρηστίδη, πριν από λίγες μέρες αρκετοί συναντήθηκαν και συζήτησαν για τις εκλογές. Κι όταν λέμε εκλογές δε μιλάμε μόνο για τις εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής. Αυτές είναι κοντά.
Υπάρχουν κι άλλες εκλογές που θα έρθουν σύντομα.
Ο επικεφαλής της παράταξης Ενότητα για μία νέα πορεία στο Δήμο Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Λαζόπουλος και ο πρώην αντιδήμαρχος Γιώργος Κιζιρίδης, είχαν θερμό και σε διάρκεια διάλογο.
Οι δυο τους, δεν μετείχαν σε κάποιο πηγαδάκι, συζήτησαν μεταξύ τους, τα είπαν και είπαν πολλά. Σίγουρα δεν μίλησαν για τον Χρηστίδη, σίγουρα δεν μίλησαν για το ΚΙΝΑΛ.
Για άλλα μίλησα και μάλιστα σε κοντινή απόσταση από τη γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής Έβρου Αλεξία Ποϊραζίδου.
Και για να μη σας κρατάμε σε απορία για το δήμο είπαν και φάνηκε να συμφωνούν ότι ακόμη πλειοψηφία η παράταξη Ζαμπούκη δεν απέκτησε στο δημοτικό συμβούλιο.

Όλα τα λεφτά πάντως είναι η αντίδραση του Λαζόπουλου όταν κατάλαβε ότι βρίσκεται στο κάδρο της φωτογραφίας. Χαμογελάει, αλλά το χέρι του (το δεξί) δείχνει ότι απορεί.