Εκτός νευροχειρουργικής κλινικής του πανεπιστημιακού γενικού νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, βρίσκεται πλέον ο καθηγητής ιατρικής Θεοδόσης Μπιρμπίλης. Ο κ. Μπιρμπίλης μπήκε σε αναστολή εργασίας λόγω μη εμβολιασμού. Στο θέμα αναφέρεται ο διοικητής του πανεπιστημιακού γενικού νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Ρούφος, ο οποίος σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

 

Η Διοίκηση του ΠΓΝΑ θα ήθελε να εκφράσει την λύπη της για την αναστολή άσκησης του παρεχόµενου στο ΠΓΝΑ κλινικού έργου λόγω μη εμβολιασμού του Καθηγητή Νευροχειρουργικής ΔΠΘ και Διευθυντή Πανεπιστημιακής Νευροχειρουργικής Κλινικής του ΠΓΝΑ, Θεοδόσιου Μπιρμπίλη, ο οποίος με τις υψηλού επιπέδου γνώσεις και την εμπειρία του προσέφερε τα μέγιστα στο ΠΓΝΑ.
Θα θέλαμε όμως να ενημερώσουμε τους πολίτες ότι η λειτουργία της Νευροχειρουργικής Κλινικής του ΠΓΝΑ συνεχίζεται απρόσκοπτα, με άριστο και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό υπό την καθοδήγηση του κ. Κοντογιάννίδη Κοσμά, Διευθυντή Νευροχειρουργικής κλάδου Ιατρών ΕΣΥ, του κ. Μαυρίδη Ιωάννη, Επίκουρου Καθηγητή Νευροχειρουργικής ΔΠΘ και του κ. Αντωνίου Γεωργίου, Επιμελητή Β΄ κλάδου ΕΣΥ.
Οι ασθενείς εξακολουθούν να λαμβάνουν την ιατρική φροντίδα και περίθαλψη που είχαν μέχρι σήμερα και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

O ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Π.Γ.Ν. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ. ΡΟΥΦΟΣ