Τσιλίκας: Επικοινωνιακής σκοπιμότητας η επίσκεψη Χρυσοχοΐδη – Παναγιωτόπουλου
Επίσκεψη για επικοινωνιακούς λόγους πίσω από τις πυρκαγιές και την πανδημία του κορονοϊού, πραγματοποιήσαν στον Έβρο οι υπουργοί άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και προστασίας του πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, τονίζει ο δημοτικός σύμβουλος Διδυμοτείχου Σίμος Τσιλίκας. Οι δύο υπουργοί βρέθηκαν στον Έβρο για να δηλώσουν ότι η Ελλάδα θωρακίζεται για τις μεταναστευτικές ροές. Σχολιάζοντας την επίσκεψή τους ο κ. Τσιλίκας αναφέρει:
Ακόμη κι ένα παιδί θα καταλάβαινε και θα κατανοούσε ότι πίσω από την επίσκεψη των υπουργών Χρυσοχοΐδη και Παναγιωτοπούλου στον Έβρο υπάρχει μια επικοινωνιακή σκοπιμότητα.
Με τις πυρκαγιές να έχουν δημιουργήσει ένα έντονο κλίμα δυσαρέσκειας (αφού συνεχίζονται μέχρι και σήμερα οι αναζωπύρωσεις) και την πανδημία της covid19 να δοκιμάζει τα νεύρα της κοινωνίας, (θα την παλέψουμε με αντισυλληπτικά, όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας??) η κυβέρνηση έψαχνε την ευκαιρία να αλλάξει την ατζέντα, έστω και με αυτό τον τρόπο.
Στην εποχή της εικόνας του καταιγισμού πληροφοριών και των «μαγικών φίλτρων» καμία επικοινωνιακή φούσκα δεν έλυσε κ δε θα λύσει τα σοβαρά και καθημερινά προβλήματα της κοινωνίας.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από τον Έβρο δήλωσε: «Τα σύνορά μας θα παραμείνουν ασφαλή και απαραβίαστα. Δεν θα επιτρέψουμε ασύντακτες και άτακτες κινήσεις και δεν θα επιτρέψουμε καμία απόπειρα παραβίασής τους».
Με αφορμή τη δήλωση του υπουργού ο διαχειριστής του thraki Νεα, Γιάννης Τομαδάκης, σχολίασε σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης:
Ο Μιχάλης και ο Νίκος μας είπαν ο Έβρος θωρακίζεται.
Σε διάφορα ρεπορτάζ ακούμε ότι όσοι περνούν συλλαμβάνονται. Πώς περνούν τότε αφού υπάρχει θωράκιση;
Μιχάλη, η μετανάστευση είναι βόμβα που δεν σκάει κατά λάθος στα χέρια τρομοκρατών για να εξαρθρωθεί η οργάνωση, καθώς ο τραυματίας μιλάει σαν ποτάμι υπό την επήρεια των φαρμάκων (αυτών που δίνουν στους τραυματίες στα νοσοκομεία).
Από τη μία μας λένε ότι θωρακίζουν τον Έβρο (δεν τους πιστεύω) και από την άλλη δημιουργούν δομές στον Έβρο.
Το τέλος είναι κοντά, με το κέντρο της Αθήνας να θυμίζει Κάϊρο, Ναμίμπια, Σαϊγκόν (ανάλογα με το σε ποιο οδό είσαι) και σε καμία περίπτωση το κέντρο της πρωτεύουσας της Βουλγαρίας Σόφια, η οποία δεν έχει γειτονιές από διάφορες περιοχές του πλανήτη.
Δούλεμα, δηλώσεις, όνειρα, μέχρι τον ανασχηματισμό που θα έρθει ο επόμενος Μιχάλης. . . με το δούλεμα να συνεχίζεται.