Ακολουθείτε εδώ και καιρό ένα υγιεινό διαιτολόγιο το οποίο σε συνδυασμό με συστηματική άσκηση σάς βοήθησε να χάσετε τα παραπανίσια κιλά που σας ταλαιπωρούσαν. Τι γίνεται όμως με τη χαλάρωση;

Η σύσφιξη του δέρματος που έχει απομείνει στο σώμα σου μετά την επιτυχημένη απώλεια βάρους είναι πραγματικά κάτι που απασχολεί τους περισσότερους ανθρώπους που χάνουν βάρος.

Αν και εσείς αντιμετωπίζετε ζήτημα με τη χαλάρωση του δέρματος σε διάφορα σημεία του σώματός σας, ή αν έχετε παρατηρήσει ραγάδες να κάνουν την εμφάνισή τους, δείτε παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε για να βρείτε μία αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση.

Σε κάθε περίπτωση ισχύει ότι η απώλεια πολλών κιλών ή η απότομη μείωση του βάρους επιφέρουν τη χαλάρωση στο δέρμα μπορεί να εξαλειφθεί πιο εύκολα αν ο ενδιαφερόμενος είναι νέος σε ηλικία καθώς ως γνωστόν, η ελαστικότητα του δέρματος μειώνεται χρόνο με τον χρόνο.

Τι πρέπει να κάνετε για να επιβραδύνετε τη χαλάρωση του δέρματος

Εξακολουθείτε να διατρέφεστε υγιεινά. Θα πρέπει να εξαλείψετε από τη διατροφή σας τις τροφές που προκαλούν συσσώρευση λίπους. Η κατανάλωση υγιεινών τροφών βελτιώνουν την υγεία σας και διατηρούν το δέρμα σας σφριγηλό.

Συνεχίστε να γυμνάζεστε συστηματικά. Η καθημερινή άσκηση απαιτεί σωματική προσπάθεια και αυξάνει τον μεταβολισμό σας, εμποδίζοντας το λίπος να συσσωρευτεί ξανά στα μέρη του σώματος που γυμνάζετε.

Κάντε στοχευμένες ασκήσεις κατά την άθληση. Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να περιορίσετε τη χαλάρωση του δέρματος είναι να κάνετε τοπικές ασκήσεις για να γυμνάσετε τις προβληματικές περιοχές.

Μην αμελείτε τη σωστή ενυδάτωση του οργανισμού σας. Είναι απαραίτητο να καταναλώνετε κατά τη διάρκεια κάθε ημέρας το νερό που χρειάζεται το σώμα σας. Επιπλέον, η χρήση ενυδατικής κρέμας είναι ένας εξίσου καλός τρόπος για να καταπολεμήσετε το χαλαρό δέρμα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ποιες αισθητικές μέθοδοι βοηθούν στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης

Η σύγχρονη αισθητική έχει στο «οπλοστάσιό» της ποικίλες αξιόπιστες λύσεις για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης μετά την απώλεια κιλών. Μια αξιόπιστη θεραπεία που εφαρμόζεται είναι η RF, η οποία κρίνεται ως ιδανική για τη μείωση του εναπομείναντος λίπους, τη σμίλευση του περιγράμματος του σώματος και τη σύσφιξη του δέρματος. Η θεραπεία λειτουργεί με την ραδιοκυμάτων RF και πετυχαίνει τη σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος, με ελάχιστη επεμβατικότητα, χωρίς πόνο, πάντα με ασφάλεια και αξιοπιστία. Η πρωτοποριακή τεχνολογία RF αναζωογονεί και συσφίγγει το σώμα ενώ τα αποτελέσματά της είναι ορατά ακόμα και σε δύσκολες περιοχές σώματος, όπως είναι οι προσαγωγοί ή τα μπράτσα.

Στη «μάχη» κατά της χαλάρωσης μπορεί να σε βοηθήσει και η θεραπεία Transform Electro, που στοχεύει στην εκγύμναση των μυών και την τόνωση ολόκληρου του σώματος. Η μέθοδος μπορεί να εξατομικευτεί πλήρως στις δικές σας ανάγκες ενώ παρέχει τη δυνατότητα αντιμετώπισης πολλών ζητημάτων χαλάρωσης και άτονου δέρματος. Η μέθοδος βασίζεται στη λογική της παθητικής γυμναστικής κατά τη διάρκεια της οποίας γυμνάζονται πολλές μυϊκές ομάδες ταυτόχρονα, χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος μυϊκής κόπωσης και καταπόνησης.

Ενημερωθείτε έγκυρα και επιλέξτε τη μέθοδο που ταιριάζει στις ανάγκες του δικού σας σώματος ώστε να αρχίσετε να απολαμβάνετε την απώλεια κιλών που καταφέρατε και να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας.