Η Halo είναι μία από τις γνωστές εταιρίες υγρών αναπλήρωσης με εκατομμύρια καταναλωτές. Οι χρήστες ηλεκτρονικών τσιγάρων επιλέγοντας ένα προϊόν της Halo είναι σίγουροι ότι έχουν στα χέρια τους ένα ποιοτικό Αμερικάνικο προϊόν που τηρεί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την ασφάλεια αλλά και την υγεία τους.

Η Αμερικάνικη εταιρία διαθέτει ένα από τα πιο υπερσύγχρονα εργοστάσια για την παραγωγή και εμφιάλωση των υγρών της. Χρησιμοποιεί ανώτατης ποιότητας συστατικά (VG, PG USP GRADE) και συμπληρώματα γεύσης αποκλειστικά από πιστοποιημένες εταιρίες παραγωγής (FEMA GRAS).

Όλα τα υγρά αναπλήρωσης πληρούν τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές της European Tobacco Products Directive (TPD) αλλά και της ελληνικής νομοθεσίας. Είναι από τα αναγνωρισμένα προϊόντα στην Ελλάδα, διαθέσιμα σε παραπάνω από 400 σημεία πώλησης.

Η εταιρία φημίζεται για τα περίφημα καπνικά της που οδήγησαν εκατομμύρια καπνιστές σε όλο τον κόσμο στην οριστική διακοπή καπνίσματος και συγκεκριμένα το Tribeca που αποτέλεσε σημείο αναφοράς τόσο για την ίδια εταιρία και τις παγκόσμιες πωλήσεις της, όσο και για ολόκληρη την βιομηχανία με αντικείμενο το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Η πλειοψηφία των εταιριών υγρών αναπλήρωσης έχουν στην γκάμα τους μια απομίμηση του περίφημου αρώματος.

Τώρα μπορούν όλοι να δοκιμάσουν το TRIBECA και να γνωρίσουν τον κόσμο του ατμίσματος μέσω της συσκευής μιας χρήσης που σχεδίασε η HALO ειδικά για τους καπνιστές. Μία συσκευή προγεμισμένη με το περίφημο καπνικό άρωμα, έτοιμη προς χρήση αποκλειστικά για ενήλικες καπνιστές.