Η εθελοντική δράση Santa Run, σε συνδιοργάνωση με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού και τη στήριξη της ΣΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και τoυ Α.Σ. ΑμεΑ ΗΡΟΔΙΚΟΣ, κατάφερε να πετύχει τον στόχο που είχε θέσει τον Δεκέμβριο του 2019. Να συγκεντρώσει δηλαδή, μέσα από την προσφορά όλων μας, το απαιτούμενο ποσό για την απόκτηση ενός οχήματος για τις ανάγκες του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ν.Ροδόπης.

Το όχημα θα παραδοθεί απόψε στις 20:00 στο πάρκο της Περιφέρειας ΑΜΘ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε κλειστό κύκλο λόγω της πανδημίας. Η οργανωτική επιτροπή αναφέρει:
Για ακόμα μία φορά θα θέλαμε πέρα από το Δήμο Κομοτηνής, τα Αστικά ΚΤΕΛ Κομοτηνής Α.Ε. και την System & G, τους Μεγάλους Χορηγούς της Δράσης που η συνεισφορά τους υπήρξε καταλυτική για την επίτευξη του στόχου μας, να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές της, και κυρίως όλους εσάς τους χιλιάδες πρεσβευτές της προσπάθειας μας που μας στηριξατε, προωθήσατε την ιδέα μας σε κάθε γωνία της πόλης και όχι μόνο. Μας δώσατε πέρα από την οικονομική υποστήριξη την συναισθηματική συμπαράσταση για να πετύχουμε τον αρχικό μας στόχο.

Σας ευχαριστούμε και ευελπιστούμε να είμαστε πάλι μαζί στο επόμενο ραντεβού μας …

Τη δράση Santa Run στηρίζει το thraki Νεα ως χορηγός επικοινωνίας.