Τα γυναικεία τζιν είναι τα καλύτερα παντελόνια ever! Σε προκαλούμε να μας αλλάξεις γνώμη. Αν και είμαστε σίγουρες πως δεν θα έχεις πολλές αντιρρήσεις με τη συγκεκριμένη δήλωση. Όπως και να έχει, εμείς φροντίσαμε να συγκεντρώσουμε εδώ μερικούς λόγους που πιστεύουμε πως τα γυναικεία τζιν αξίζουν να είναι για πάντα στη μόδα και στις καρδιές μας.

Γιατί τα τζιν είναι φοβερά παντελόνια

Τα τζιν είναι φοβερά παντελόνια για τους παρακάτω λόγους:

  1. Φοριούνται κάθε εποχή

Πράγματι. Αν το καλοσκεφτείς τα τζιν φοριούνται κάθε εποχή. Μπορεί να αναρωτιέσαι πώς ένα τζιν είναι καλή επιλογή για το καλοκαίρι ενώ υπάρχουν άλλες πιο αεράτες επιλογές. Σκέψου, όμως, πως υπάρχουν τζιν με σκισίματα, αλλά και πιο φαρδιά τζιν τα οποία βοηθούν στο να μην ζεσταίνεσαι πολύ. Υπάρχουν επίσης πιο ελαφριές επιλογές που μπορείς να κάνεις σε ό,τι αφορά το denim, αλλά και τζιν που δημιουργούνται κυρίως από βαμβάκι. Επίσης, δεν χρειάζεται να φορέσεις το μαύρο τζιν σου το καλοκαίρι. Και αυτό μας φέρνει στο επόμενο που θέλουμε να πούμε σχετικά με τα τζιν…

  1. Διατίθενται σε διάφορα χρώματα

Τα τζιν διατίθενται σε διάφορα χρώματα, αλλά και σε πιο ανοιχτές ή σκούρες αποχρώσεις. Για το καλοκαίρι, λοιπόν, ένα λευκό τζιν είναι ό,τι πρέπει, αν δεν θέλεις να αποχωριστείς το αγαπημένο σου casual look.

  1. Αναδεικνύουν υπέροχα το σώμα σου

Το καλό με τα τζιν είναι πως αναδεικνύουν υπέροχα το σώμα σου. Φυσικά, αυτό εξαρτάται εν πολλοίς και από το πόσο σωστά θα επιλέξεις εσύ. Γι’ αυτό και πρέπει να έχεις πάντα κατά νου τον σωματότυπό σου πριν κάνεις τις αγορές σου, προκειμένου να βρεις κάτι που θα σε κολακεύει.

  1. Είναι μια καλή επένδυση

Τα τζιν είναι μια καλή επένδυση για διάφορους λόγους. Αρχικά, επειδή είναι πάρα πολύ ανθεκτικά. Αυτό σημαίνει πως θα συνεχίσεις να τα φοράς για χρόνια, χωρίς να ανησυχείς μήπως ξεβάψουν ή σκιστούν. Αυτό, βέβαια, προϋποθέτει πως και εσύ τα φροντίζεις σωστά. Αν τα πλένεις υπερβολικά συχνά είναι λογικό να αρχίσουν να χάνουν την ελαστικότητα και το σχήμα τους, για παράδειγμα. Ένας ακόμη λόγος που τα τζιν είναι καλή επένδυση είναι αυτό που αναφέρουμε αμέσως παρακάτω…

  1. Συνδυάζονται με τα πάντα

Τα τζιν συνδυάζονται υπέροχα με τα πάντα. Από ένα καθημερινό crop top και αθλητικά μέχρι ένα σατέν πουκάμισο και τακούνια. Αυτό σημαίνει πως έχεις αμέτρητες επιλογές στα στυλ που μπορείς να δημιουργήσεις με ένα τζιν παντελόνι. Αν είναι σκουρόχρωμο και δεν έχει σκισίματα, μπορείς να το φορέσεις ακόμη και στη δουλειά (αν δεν είναι υπερβολικά κολλητό).