Ο πρώτος κύκλος των 27 επεισοδίων της δημοφιλούς σειράς ιστορικού περιεχομένου «Μικρά Μαθήματα για Έναν Μεγάλον Κόσμο», με την Καθηγήτρια Ιστορίας του Εθνικού και Καποδι­στριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Μαρία Ευθυμίου, η τηλεοπτική μετάδοση του οποίου ολο­κληρώνεται αύριο Παρασκευή στις 20:00, θα ξεκινήσει να προβάλλεται σε επανάληψη από το Σάββατο 24 Απριλίου, στις 18:00, στον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων.

Τα επεισόδια της σειράς ντοκιμαντέρ με αντικείμενο την παγκόσμια Ιστορία βασίζονται στις διαλέξεις της χαρισματικής Καθηγήτριας, που με την αμεσότητα και τη μεταδοτικότητά της έχει κερδίσει τους πολυάριθμους φίλους της Ιστορίας. Οι προβολές κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα θα γίνονται εκτός των σταθερών ωρών μετάδοσης (κάθε Σάββατο στις 18:00 και Πα­ρασκευή στις 20:00) και καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή 15:00-17:00 (δύο επεισόδια).

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς με τα 27 νέα επεισόδια θα ξεκινήσει να προβάλλεται το Σάβ­­βατο 22 Μαΐου. Μέχρι τότε και επειδή… «επανάληψις μήτηρ πάσης μαθήσεως», θα μπορείτε να
εμπεδώσετε τη «διδαχθείσα» ιστορική ύλη με την επανάληψη των πρώτων 27 επεισοδίων.

Αναλυτικά για τις ημέρες και ώρες προβολής μπορείτε να ενημερώνεστε στην ιστοσελίδα του Τηλεοπτικού Σταθμού: https://www.hellenicparliament.gr/Enimerosi/Vouli-Tileorasi, όπου έχετε και τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε online όλα τα επεισόδια της σειράς.