Να τον ακούτε τον Παυλάρα

Δεν έχουν περάσει ούτε 6 μήνες από την πρόταση του δημοτικού συμβούλου Αλεξανδρούπολης Παύλου Μιχαηλίδη για τη δημιουργία ενός περιφερειακού εργοστασίου παραγωγής εμβολίων, στον Έβρο και την Αλεξανδρούπολη και η ελληνική κυβέρνηση πλέον το σκέφτεται σοβαρά και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» η Ελλάδα συζητάει για παραγωγή εμβολίων Moderna και Sputnik-v. Και μπορεί το κόστος παραγωγής να είναι το εμπόδιο, όμως όπως αναφέρει η εφημερίδα αν ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις το εργοστάσιο θα είναι έτοιμο ύστερα από 18 μήνες.

Ίσως στο μέλλον διεκδικήσουμε οργανωμένα μια μονάδα παραγωγής βιοτεχνολογικών προϊόντων, με την ίδρυση ενός διεθνούς επιχειρησιακού και τεχνολογικού πάρκου στην περιοχή μας, ανέφερε στην πρότασή του ο Παύλος Μιχαηλίδης στις 11 Νοεμβρίου του 2020, με το thraki Νεα να υπενθυμίζει ότι στις Σάπες λειτουργεί η μεγάλη φαρμακοβιομηχανία της Pharmathen.

Ο Παύλος Μιχαηλίδης μεταξύ άλλων, έχει πρωτοστατήσει για την επιλογή της Αλεξανδρούπολης ως πόλης εγκατάστασης του εργοστασίου κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων.