Ορεστιάδα 9.1.2021
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ορεστιάδας, στις 4 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 9:49μμ ανέβασε και ηλεκτρονικά το από 3/1/2021 ψήφισμά του στην γνωστή πλατφόρμα AVAAZ υπό τον τίτλο «Ακυρώστε τη δημιουργία HOTSPOT στο Φυλάκιο Ορεστιάδας Έβρου» Σε αυτήν μπορούσε ηλεκτρονικά να εκφραστεί η καθολική αντίθεση των Εβριτών και όσων αγαπούν τον Έβρο στην εγκληματική πρόθεση της κυβέρνησης να δημιουργήσει ΗΟΤ SPOT στην καρδιά του βορείου Έβρου. Είναι μία πλατφόρμα στην οποία «υπογράφεις» το ψήφισμα που θες να υποστηρίξεις με ονοματεπώνυμο και mail.
Και ενώ το ψήφισμα λόγω του δίκαιου αιτήματος του είχε ήδη συλλέξει 5.870 υπογραφές και είχε μπει σε μια δυναμική μιας υπογραφής ανά λίγα δευτερόλεπτα στις 8/1/2021 στις 11:31πμ, δηλαδή 86 ώρες μετά, «εξαφανίστηκε». Όσες φορές και αν προσπαθήσει ο χρήστης να μπει στο ψήφισμα ανακατευθύνεται σε άλλο και μάλιστα πάντα το ίδιο συγκεκριμένο και άσχετο με το αίτημα μας ψήφισμα.
Το ψήφισμα συνεχίζει να βρίσκεται στον λογαριασμό που τηρούμε στην AVΑAZ κάτι όμως το έχει καταστήσει αόρατο σε οποιονδήποτε άλλον.
Ενημερώνουμε όλους όσους ενδιαφέρονται για τον Έβρο μας ότι η συγκεκριμένη αδυναμία απ΄ όπου κι αν προέρχεται δεν θα κάμψει το ηθικό μας. Οι 5870 υπογραφές πρέπει να τιμηθούν όπως τους αξίζει.
Παραμένουμε αμετακίνητοι στις θέσεις μας.

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΩΡΑ

Για το ΔΣ
Η Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Άννα Μεμετζή Χριστίνα Καπετανίδου