Ποιοι είμαστε στα welhome.gr

Στα welhome.gr είμαστε άνθρωποι που μετράμε τριάντα πέντε χρόνια στο χώρο του επίπλου, και έχουμε περάσει από όλα τα στάδια, από την κατασκευή ενός επίπλου, μέχρι την εμπορία και την πώληση. Αγαπάμε πολύ το χώρους του σπιτιού και φροντίζουμε για τη διακόσμηση και την ανανέωση τους. Ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις νέες τάσεις και φροντίζουμε να εξοπλίζουμε τα καταστήματα μας ανάλογα.

Τόσο στα φυσικά μας καταστήματα στην Αθήνα αλλά και στο πανέμορφο Ναύπλιο,  όσο και στο διαδικτυακό μας κατάστημα ,θα βρείτε έπιπλα και εξοπλισμό για το σπίτι σας και για τον επαγγελματικό σας χώρο που φιλοδοξούν να καλύψουν το γούστο σας, τις ανάγκες σας αλλά και το budget σας.  

Σε εμάς, στο welhome.gr θα βρείτε έπιπλα για κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. Για το παιδικό δωμάτιο θα βρείτε , κρεβάτια, γραφείο, βιβλιοθήκη και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε για να έχετε ένα πλήρως εξοπλισμένο δωμάτιο.  Για το χώρο της τραπεζαρίας σας και του καθιστικού σας, μπορείτε να επιλέξετε μέσα από την πλούσια συλλογή μας από τραπέζια με καρέκλες αλλά και καναπέδες  με πολυθρόνες που να είναι απόλυτα ταιριαστές στο χώρο σας.  Τα οικονομικά μας πακέτα και σετ μπορούν να σας αφήσουν μια γεύση ενθουσιασμού και ανακούφισης.

Στα welhome.gr έχουμε αδυναμίες και δεν το κρύβουμε. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη συλλογή μας από έπιπλα κρεβατοκάμαρας.  Μπορούμε μαζί να δημιουργήσουμε το τέλειο υπνοδωμάτιο. Είμαστε πλήρως εξοπλισμένοι σε ό,τι αφορά τα έπιπλα κρεβατοκάμαρας, ώστε να μη σπαταλάτε χρόνο και χρήματα. Σε εμάς μπορείτε να βρείτε από κρεβάτια σε όποια διάσταση εσείς επιθυμείτε, κομοδίνα, τουαλέτες, ντουλάπες μέχρι και διακοσμητικούς καθρέφτες σε όποια κλίμακα σας ταιριάζει, αλλά και στρώματα ποιοτικά, πλήρως ελεγμένα και εγκεκριμένα από τους αρμόδιους φορείς.

Στα έπιπλα κρεβατοκάμαρας,  το βασικότερο είναι το κρεβάτι, σύμφωνα με αυτό πάει και η διακόσμηση του υπόλοιπου δωματίου για να υπάρχει αρμονία και ζέση στο δωμάτιο. Στο welhome.gr θα βρείτε κάθε τύπο κρεβατιού μέσα στην ευρεία γκάμα που σας προσφέρουμε. 

Γνωρίζοντας τις ανάγκες της αγοράς και ξέροντας τις προτιμήσεις του κοινού θα σας προτείναμε μια ιδιαίτερη κατηγορία τα κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο , είναι έπιπλα που η ύπαρξη τους οφείλεται στο ότι εξυπηρετούν κυρίως χρηστικούς λόγους, αφού βοηθούν στις όλο και μεγαλύτερες ανάγκες αποθήκευσης.

Τα κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο είναι όπως όλα τα υπόλοιπα κρεβάτια, αλλά έχουν ένα επιπλέον προσόν, σας βοηθούν να έχετε ένα χώρο πάντα τακτοποιημένο.                  

Όσον αφορά τον επαγγελματικό σας χώρο, στα welhome.gr μπορείτε να βρείτε κάθε τύπου γραφεία, συρταριέρες , ερμάρια ακόμα και βάσεις για τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή. Στο κατάστημα μας έχουμε μια συλλογή που ανανεώνεται διαρκώς για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας. 

Οι αποστολές μας είναι πανελλαδικές, αφού συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες μεταφορικές εταιρείες που έχουν ελαχιστοποιήσει την πιθανότητα λάθους ή ζημιάς. Έτσι μπορείτε σε όποιο σημείο της χώρας και αν βρίσκεστε να απολαύσετε τις υπηρεσίες μας και τα προϊόντα μας.

Σας προτρέπουμε, λοιπόν, να επισκεφτείτε το κατάστημα μας για να διαπιστώσετε οι ίδιοι τις συλλογές μας και να διαπιστώσετε ότι όσα ισχυριζόμαστε είναι απλά η καθημερινότητα μας. Είμαστε επαγγελματίες 35 χρόνων που με την πείρα του παρελθόντος προχωράμε ολοταχώς στο μέλλον, έχοντας ως μόνο γνώμονα την ποιότητα των προϊόντων μας αλλά και το δικό σας συμφέρον.