H maxxparts.gr είναι το διαδικτυακό κατάστημα που δημιουργήθηκε εξαιτίας της μεγάλης αγάπης που έχουμε για το αυτοκίνητο και οτιδήποτε αφορά το μηχανοκίνητο εξοπλισμό. Είναι μεγάλη μας χαρά που μπορέσαμε να κάνουμε επάγγελμα, αυτό που στα αλήθεια αγαπάμε.

Έχουμε δημιουργήσει αυτήν την εταιρεία, αναλογιζόμενοι τις ανάγκες τις σύγχρονης αγοράς και τη στήριξη της. Σε εμάς μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία σε ανταλλακτικά αυτοκινήτων για όλα τα σύγχρονα αλλά και τα παλαιότερου τύπου οχήματα.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές προτιμούν τα διαδικτυακά καταστήματα για ό,τι αφορά τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, αυτό συμβαίνει για πολλούς λόγους, αλλά οι δύο κυρίαρχοι είναι, η εξοικονόμηση χρόνου και η εξοικονόμηση πολύτιμων χρημάτων. Εμείς στην maxxparts.gr, υπερέχουμε και στους δύο. Πρώτον, γιατί έχουμε δημιουργήσει μια εύχρηστη ιστοσελίδα που κάποιος μπορεί γρήγορα και άμεσα να δει τη διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών, αλλά και γιατί  μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις που έχουμε κάνει και συνεχίζουμε να κάνουμε με τους προμηθευτές μας τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων μας, καθώς και όλα μας τα προϊόντα έχουν εγγυημένα την χαμηλότερη τιμή ολόκληρης της αγοράς. 

Επίσης, για όλους μας τους συνεργάτες έχουμε φτιάξει μία B2B ( Business to business) πλατφόρμα για να δημιουργήσουμε και να διατηρήσουμε άρρηκτους δεσμούς επικοινωνίας και εμπιστοσύνης, αλλά και για να βάλουμε ακόμα ένα εργαλείο που να κάνει περισσότερο εύκολη την αναζήτηση τους μόνο με τον κωδικό του εκάστοτε προϊόντος. Με αυτόν τον τρόπο τους βοηθάμε να εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο από άσκοπες και χρονοβόρες αναζητήσεις. 

Επιπλέον, διαθέτουμε εσωτερικούς, άριστα εξειδικευμένους συνεργάτες που μπορούν να σας βοηθήσουν και να σας συμβουλέψουν, μέσω της τηλεφωνικής ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης μας, σε οτιδήποτε έχει σχέση με τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, ώστε η ισχύς και η απόδοση του οχήματος σας να παραμείνει αναλλοίωτη. Μας ενδιαφέρει πρωτίστως η σωστή και η άμεση εξυπηρέτηση σας που να είναι απόλυτα σύμφωνη με τις ανάγκες σας και όχι απλά η πώληση ενός οποιουδήποτε ανταλλακτικού. 

Έχουμε χρόνια, σταθερή συνεργασία με όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και με όλους τους εξουσιοδοτημένους προμηθευτές, που μας αναγνωρίζουν σαν ένα κορυφαίο διαδικτυακό κατάστημα που έχει προσήλωση στην εξυπηρέτηση του κοινού και στόχο να κυκλοφορούν μόνο ασφαλή οχήματα στους δρόμους.

Επίσης, ανταλλακτικά αυτοκινήτων με την εγγύηση της maxxparts.gr, έρχονται στην πόρτα σας εντός δύο ημερών, κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να ελαχιστοποιήσουμε το χρόνο παράδοσης σε όποια άκρη της Ελλάδος και αν βρίσκεστε. Έχουμε συνεργάτες σε Έβρο, Δυτική Μακεδονία, Κρήτη και φυσικά και σε άλλες περιοχές της χώρας και ποτέ δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο παράπονο για καθυστέρηση παραλαβής. Έχουμε προσθέσει στο site μας , ένα επιπλέον εργαλείο για την παρακολούθηση της παραγγελίας σας σε πραγματικό χρόνο καθ΄ όλη τη διάρκεια της πορείας της μέχρι να φτάσει στην πόρτα σας.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εκτός από ανταλλακτικά αυτοκινήτων διαθέτει εξαιρετικά, μεγάλη ποικιλία σε υαλοκαθαριστήρες, μπαταρίες αλλά και ανταλλακτικά φανοποιίας σε εξαιρετική ποιότητα και πλήρως συμβατά με τη μάρκα του οχήματος σας , που θα κάνουν το αυτοκίνητο σας να είναι πραγματικά ανανεωμένο.

 Η αγάπη μας για τα αυτοκίνητα και για τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων ειδικότερα μας κατατάσσει στις κορυφαίες επιλογές των πελατών και τον συνεργατών μας και μας καθιστούν ανάμεσα στα κορυφαία brands της χώρας.