Ίσως ο καλύτερα οργανωμένος στον τομέα των κοινωνικών δικτύων, όσων αφορά βέβαια τους βουλευτές της περιφέρειας ΑΜΘ και σίγουρα του Έβρου, είναι ο κυβερνητικός βουλευτής Έβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος.
Ο βουλευτής συχνά πυκνά με έξυπνα γραφικά παρουσιάζει τις κινήσεις τους, τις πρωτοβουλίες του, ακόμη και τις ερωτήσεις που καταθέσει στο κοινοβούλιο.
Ακόμη και χορηγούμενες διαφημίσεις βάζει για να προωθήσει τη χρήση μάσκας εντός αυτοκινήτου.
Στο τελευταίο του γραφικό ο κ. Δερμεντζόπουλος μας παρουσίασε κι ένα εξαιρετικά αξιόπιστο μηχάνημα.
Πρόκειται για φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή mac, μέσω του οποίου προφανώς θα εμφανίστηκε και στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Alfa τηλεόρασης.
Με τη σύνδεση να είναι εξαιρετική, προφανώς συνδυάζοντας μηχάνημα και γραμμή η εικόνα του βουλευτή ήταν σαν να είναι στο στούντιο. ΚΑΜΠΑΝΑ.

Το κόστος για την αγορά του πιο φθηνού υπολογιστή mac όπως πληροφορούμαστε από το public.gr είναι 1099 ευρώ με έκπτωση 200 ευρώ.

Ένας υπολογιστής Macbook μπορεί να φτάσει ακόμη και τις 3519 ευρώ.

Βρισκόμαστε σε εποχή τηλεργασίας και τηλεκπαίδευσης και οι υπολογιστές είναι απαραίτητοι.
Ειδικά για τους μαθητές που κάνουν διαδικτυακά μαθήματα, προφανώς στην πλειοψηφία τους σε χαμηλότερων επιδόσεων υπολογιστές ή και κινητά τηλέφωνα. Ας μη μιλήσουμε για τους μαθητές που δεν έχουν κάτι από αυτά ή σύνδεση στο διαδίκτυο όπως συμβαίνει στα Άγραφα.

Η τοποθέτηση του βουλευτή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Alfa τηλεόρασης και την Κυριακή Μπασκάκη.