Ο Γιώργος Κιλούδης, υποψήφιος για το επιμελητήριο Έβρου, με το συνδυασμό «Επιχειρώντας στο Μέλλον» του Χριστόδουλου Τοψίδη, μιλάει στο thraki Νεα, για τις εκλογές και τον τουριστικό κλάδο.

Ύστερα από πολλά χρόνια στο χώρο του τουρισμού ήρθε και η υποψηφιότητα στο αντίστοιχο κομμάτι για το επιμελητήριο Έβρου. Κάνετε έντονο προεκλογικό αγώνα;

Αποφάσισα με την υποψηφιότητα μου οτι μπορω να συνεισφέρω στο τμήμα τουρισμού και στην περιοχή μας. Οσό για τον προεκλογικό αγώνα κανω ότι μπορώ για να εκλεγεί ο συνδυασμός μας.

 

Ο κόσμος θέλει να ταξιδεύει. Μπορεί όμως;

Ο κόσμος πραγματικά με την καθημερινή πίεση που δέχεται με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει θέλει  να αποδράσει και να νιώσει ηρεμία, ψάχνοντας για εκδρομές για εξορμήσεις στο εσωτερικό αλλα και στο εξωτερικό , όμως πάντα με δισταγμό διότι τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει των περιορίζουν. Γι αυτό το λόγο σαν γραφείο οργανώνουμε εκδρομες και πακέτα αποδράσεων για μεμονομένους με χαμηλότερες τιμες απο τις προηγούμενες χρονιές .

 

Για να μιλήσουμε απλά. Ο Έβρος έχει ανάγκη από χρήματα. Πώς μπορούν να έρθουν αυτά;

Η γνώμη η δική μου πάνω στο τουρισμό και σαν  Εμπορικό επιμελητήριο πρέπει να απευθυνθούμε σε εσωτερικό τουρισμό . Όπως σχολικός  τουρισμός, Οργανισμό Εργατικής Εστίας, ΚΑΠΗ μεγάλων αστικών κέντρων.   Πρέπει όμως να «ανοίξουν» τα σύνορά μας για τουρίστες από τα Βαλκάνια, τη Ρωσία και ειδικά την Τουρκία.

 

Ποιο σημείο του Έβρου σας μαγεύει και ποιο σας κάνει να το αποφεύγετε;

Τα σημεία του Έβρου που είναι μαγευτικά ειναι παρα πολλά δεν μπορώ να επιλέξω . Αποφεύγω τους χώρους γύρω  απο τις πόλεις που μοιάζουν σκουπιδότοποι .

 

Πώς θα θέλατε να είναι ο επιχειρηματικός κόσμος του νομού σε δέκα χρόνια; 

Επιτυχημένος και χαμογελαστός χωρίς προβλήματα.

 

Βιογραφικό Γιώργου Κιλούδη

Γεννήθηκα στις 20 Φεβρουαρίου του 1967 στην Ορεστιάδα.

Κατάγομαι από τα Ρίζια.

Σπούδασα στο ΕΠΑΛ Ορεστιάδας στο τμήμα υπαλλήλων γραφείου.

Γνωρίζω Αγγλικά και Γερμανικά

Εργάστηκα από το 1987 έως το 2003 στην ατομική επιχείρηση του πατέρα μου ως υπάλληλος. Το 2003 το τουριστικό γραφείο Alpino tours πέρασε στο όνομα μου.

 

Επικοινωνήστε με τον Γιώργο Κιλούδη στο Alpino tous

Ορεστιάδα

Κωνσταντινουπόλεως 200

τηλέφωνο: 25520 23352

 

Διδυμότειχο

Βενιζέλου 82

τηλέφωνο: 2553022644

www.alpinotours.gr

alpinotr@otenet.gr