Συνέντευξη Τύπου για τα έργα του φυσικού αερίου στις πόλεις της περιφέρειας ΑΜΘ, έδωσε τη Δευτέρα το πρωί ο περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος. Ο κ. Μέτιος είχε προσκαλέσει τους δημοσιογράφους από την προηγούμενη εβδομάδα σε συνέντευξη, χωρίς να αποκαλύψει το θέμα.
Όσοι τελικά δημοσιογράφοι και τεχνικοί βρέθηκαν στην περιφέρεια, αναγκάστηκαν να καλύψουν τη δήλωση Μέτιου (22 λεπτά), όπως φαίνεται στην εικόνα.

Σχολιάζοντας ο διαχειριστής του thraki Νεα, παρατήρησε:

Ο κ. Μέτιος προσκάλεσε σήμερα τους δημοσιογράφους για να κάνει δηλώσεις. Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Αντί να μπουν οι κάμερες η μία δίπλα στην άλλη, με τον κ. Μέτιο να κάθεται σε θέση δεξιά ή αριστερά της φωτογραφίας (με την πλάτη στον τοίχο δηλαδή), αυτός κάθισε στη συνηθισμένη του θέση. Το αποτέλεσμα, κάμερες όπου υπήρχε κενό, άλλες ψηλά, άλλες χαμηλά και δημοσιογράφοι επίσης όπου βρήκαν χώρο (ελπίζω ο κύριος με την προς το κόκκινο μπλούζα, να μην ήταν συνεχώς σ’ αυτή τη στάση).
Να μην πούμε την άλλη άποψη, για δήλωση σε άλλη ίσως αίθουσα, έστω σ’ αυτή του περιφερειακού συμβουλίου. Σε εποχές κορονοϊού, το πιο βολικό είναι και το πιο εύκολο πολλές φορές.

Ο κ. Μέτιος προσκάλεσε σήμερα τους δημοσιογράφους για να κάνει δηλώσεις. Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Αντί να μπουν οι…

Δημοσιεύτηκε από Γιάννης Τομαδάκης στις Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020