1 Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (14-11-2011) το μεσημέρι, σε χωριό της Δράμας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 42χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή του 42χρονου, τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 13,9 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

2 Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (14-11-2011) το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, 30χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του 30χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 18,8 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

3 Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη προχθές (13-11-2011) το βράδυ, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, 34χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή του 34χρονου μια νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 0,4 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.