Αύριο θα γίνει γνωστό αν θα ανοίξουν τελικά από 1η Ιουλίου τα ελληνοτουρκικά σύνορα στις Καστανιές.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε ότι θα ανοίξουν οι Καστανιές, στο μεταξύ όμως δεν υπάρχει καμία ενέργεια στα σύνορα που να δείχνει κάτι τέτοιο, η αστυνομική παρουσία είναι μεγάλη για την αποτροπή εισόδου λαθρομεταναστών, ενώ ο δρόμος που ενώνει Ελλάδα και Τουρκία παραμένει αποκλεισμένος με τσιμεντόλιθους και συρματοπλέγματα. Για το θέμα αναμένονται αύριο διευκρινήσεις.

Το thraki Νεα από το μεσημέρι που έγινε γνωστό ότι θα ανοίξουν τα σύνορα, έχει κατακλυστεί από μηνύματα διαμαρτυρίας.
«Οι βουλευτές μας έπρεπε να έχουν ξεκόψει κάθε τέτοιο ενδεχόμενο στην κυβέρνηση» σχολίασε αναγνώστης σε τηλεφωνική επικοινωνία με το thraki Νεα, ενώ έμπορος αναρωτιέται: «Έχω βάλει μεγάλη παραγγελία, γιατί τώρα με κλειστά σύνορα δουλεύω. Να την ακυρώσω;».

«Μεγάλη προσβολή για αυτούς που άφηναν τις οικογένειες τους και κάθε βράδυ έτρωγαν χημικά και πέτρες από κάθε λογής καθίκι που είχε κουβαλήσει ο γύφτος δίπλα για να κοιμόμαστε εμείς ασφαλείς. Ντροπή σε όσους τρέξουν για ψώνια!!!!!», αναφέρει αναγνώστρια στη σελίδα του thraki Νεα στο facebook, ενώ μία άλλη υπογραμμίζει: «Αντί να σηκώσουν ένα μαντρότοιχο 10 μέτρων??? Ξεχάσαμε τι έγινε πριν λίγο καιρό?? Δεν πέρασαν αιώνες, μόλις πριν 2 μήνες ήταν……!!!!».

Τα περισσότερα σχόλια κινούνται στο παρακάτω ύφος: «Το πρόβλημα πια αγαπητοί μου συμπολίτες, δεν είναι η βενζίνη, η ντομάτα, το βρακί. Το πρόβλημα είναι πλέον ΗΘΙΚΟ. Είναι θέμα τιμής και υπόληψης. Αυτό πρέπει να καταλάβουμε».

Ο διαχειριστής του thraki Νεα, στην προσωπική του σελίδα στο facebook σχολίασε: Τα σύνορα αν είναι να ανοίξουν για να διευκολύνουν τους Βούλγαρους που πηγαίνουν στην Τουρκία, να μην ανοίξουν ποτέ.
Το ήξερες ότι ο μεγαλύτερος όγκος Τούρκων που περνάει από τις Καστανιές κατευθύνεται στη Βουλγαρία κι ότι ο μεγάλος αριθμός Βουλγάρων που περνούν από Ορμένιο και Κυπρίνο πηγαίνουν στην Τουρκία;

Τα σύνορα αν είναι να ανοίξουν για να διευκολύνουν τους Βούλγαρους που πηγαίνουν στην Τουρκία, να μην ανοίξουν ποτέ.
Το…

Δημοσιεύτηκε από Γιάννης Τομαδάκης στις Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020

Εξοργισμένος και ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων του δήμου Ορεστιάδας Αρχοντής Αρχοντίδης:
«Το δις εξαμαρτείν τ’ αυτόν, ουκ ανδρός σοφού.» …
Το να κάνει κάποιος δύο φορές το ίδιο σφάλμα, δείχνει έλλειψη σύνεσης.
….Δεν υπάρχει πλέον δικαιολογία από κανέναν και για κανέναν…
– Ορατότης Μηδέν –

«Το δις εξαμαρτείν τ’ αυτόν, ουκ ανδρός σοφού.» …
➡️ Το να κάνει κάποιος δύο φορές το ίδιο σφάλμα, δείχνει έλλειψη σύνεσης.

….Δεν υπάρχει πλέον δικαιολογία από κανέναν και για κανέναν…
– Ορατότης Μηδέν –

Δημοσιεύτηκε από Αρχοντής Αρχοντίδης στις Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020