Ευτυχώς τα πολιτικά πάθη έχουν εξαφανιστεί από την πατρίδα μας. Κι αν δεν έχουν εξαφανιστεί έχουν ατονίσει. Με έκπληξη πάντως διαβάζουμε ανακοινώσεις του ΚΚΕ και του δήμου Αλεξανδρούπολης, με αφορμή αφίσες και πανό που τοποθέτησε το ΚΚΕ για την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του κόμματος στη Θράκη. Με τόσα προβλήματα, με τους Έλληνες να δίνουμε μονοιασμένοι τη μάχη με τον κορονοϊό και τους δήμους και τα πολιτικά κόμματα να δείχνουν αξιοζήλευτη προσοχή στο θέμα, τάσαμε δήμος και κόμμα να ανταλλάσσουν ανακοινώσεις για το πανό του Κουτσούμπα.
Την παράξενη ανταλλαγή ανακοινώσεων σχολίασε ο διαχειριστής του thraki Νεα Γιάννης Τομαδάκης:
Στην κόντρα του δήμου Αλεξανδρούπολης με το ΚΚΕ είμαστε με τη λογική. Δεν είναι καθόλου παράλογο σε μία πόλη 70.000 κατοίκων ένα πολιτικό κόμμα να βάλει 4 – 5 πανό ακόμη και σε κεντρικά σημεία, ειδικά δε όταν την περιοχή επισκέπτεται το κορυφαίο στέλεχός του. Δεν είναι καθόλου παράλογο να μπουν αφίσες σε κομβικά σημεία (αρκεί να μην ενοχλούν την κυκλοφορία).
Το λογικό είναι ότι μπει να βγει και να αποδοθεί ο χώρος όπως ήταν πριν.
Μην ξεχνάμε ότι οι οι δήμοι επιτρέπουν να βάζουν πανό διάφοροι σύλλογοι, θέατρα κτλ και αυτά δυστυχώς πολλές φορές να μένουν μέχρι να τα πάρει ο άνεμος. . .
Ο ίδιος ο δήμος Αλεξανδρούπολης έβαλε ένα τεράστιο πανό στον Φάρο για το «ευχαριστώ για τη στάση των πολιτών με τον κορονοϊό».
ΛΟΓΙΚΗ ΚΙ ΟΧΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.

Στην κόντρα του δήμου Αλεξανδρούπολης με το ΚΚΕ είμαστε με τη λογική. Δεν είναι καθόλου παράλογο σε μία πόλη 70.000…

Δημοσιεύτηκε από Γιάννης Τομαδάκης στις Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020

Διαβάστε: Το ΚΚΕ καταγγέλλει τη δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης για προσπάθεια φίμωσης

Απάντηση του δήμου Αλεξανδρούπολης στο ΚΚΕ