Ο Σταύρος Κελέτσης είναι ο δεύτερος βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας που επικοινώνησε με το thraki Νεα (είχε προηγηθεί η άμεση απάντηση Δημοσχάκη), σχετικά με τις αποζημιώσεις των αγροτών του Έβρου, για τις καταστροφές του 2018 από την ξηρασία και το πράσινο σκουλήκι.
Ο κ. Κελέτσης, σε τηλεφωνική επικοινωνία τόνισε το αμείωτο ενδιαφέρον του για την υπόθεση, ότι είχε συνεχείς επαφές με την ηγεσία του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων και προσωπικά με τον υπουργό Μάκη Βορίδη.
Μάλιστα μας ανέφερε ότι μετά το ερώτημά μας, επικοινώνησε εκ νέου με τον κ. Βορίδη και πλέον εκφράζει την αισιοδοξία του για καταβολή αποζημιώσεων στους αγρότες του Έβρου.

Το thraki Νεα, είχε ζητήσει από την Τρίτη 31 Μαρτίου και από τους τρεις βουλευτές Έβρου της Νέας Δημοκρατίας να απαντήσουν στο παρακάτω ερώτημα:

Προς βουλευτές Έβρου Νέας Δημοκρατίας
Αναστάσιο Δημοσχάκη
Χρήστο Δερμεντζόπουλο
Σταύρο Κελέτση
κοινοποίηση ΝΟΔΕ ΝΔ Έβρου

Κύριοι βουλευτές έχουν περάσει πλέον μήνες και οι αγρότες του Έβρου δεν έχουν λάβει καμία απάντηση από το αρμόδιο υπουργείο όσον αφορά στις αποζημιώσεις για τις ζημιές που υπέστησαν οι καλλιέργειες από τις καιρικές συνθήκες και το πράσινο σκουλήκι το 2018.
Παρά τις συσκέψεις επί συσκέψεων, μέχρι σήμερα οι αγρότες και κατ’ επέκταση ο Έβρος δεν έχουν ακούσει ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ ώστε να γνωρίζουν και ίδιοι την απόφαση της κυβέρνησης.
Το μέγεθος της ζημιάς το γνωρίζετε από πρώτο χέρι καθώς συμμετείχατε στις περισσότερες συσκέψεις είτε στον Έβρο είτε στο αρμόδιο υπουργείο στην Αθήνα.
Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των αναγνωστών μας, οι οποίοι μας ρωτούν για την εξέλιξη της υπόθεσης, σας παρακαλούμε να γνωστοποιήσετε πότε και αν θα δοθεί οριστική απάντηση από το υπουργείο.