Ελπίζουμε να μην διαψευστεί κανένας

Τη χαρά τους και την «επιτυχία» σπεύδουν ορισμένοι να μοιραστούν όσον αφορά στην αναμενόμενη με κόπο, βάσανα και καθυστέρηση κυβερνητική ανακοίνωση για την αποζημίωση, τον τρόπο και το ύψος της, για τις καλλιέργειες του Έβρου οι οποίες λόγω καιρικών συνθηκών και πράσινου σκουληκιού δεν απέδωσαν το 2018.
Όπως μας αναφέρουν αγρότες αναγνώστες μας, τα τηλέφωνα από το πρωί έχουν πάρει φωτιά, καθώς ορισμένοι φαίνεται ότι προτρέχουν των εξελίξεων και επικοινωνούν λέγοντας ότι οι αγρότες θα αποζημιωθούν.
Το θέμα των αναμενόμενων εξελίξεων, το οποίο αποκάλυψε χθες το thraki Νεα, έδωσε νέα πνοή στον Έβρο, καθώς εκτιμάται ότι ένα μέρος από την ζημιά των αγροτών του Έβρου θα καλυφθεί και θα αποτελέσει ανάσα στις δυσκολίες που έχουμε μπροστά μας.

Οι εξελίξεις έχουν ενδιαφέρον, καθώς στους αυτοαποκαλούμενους νικητές μαθαίνουμε ότι θέλουν πολλοί να ενταχθούν.
Σημασία αδέλφια δεν έχει ποιος θα πάρει τα εύσημα. Στη δεδομένη φάση τα λεφτά έχουν σημασία.

Και με όλα αυτά που γίνονται κι επειδή έχουμε μεγάλη νοσταλγία στην κανονικότητα φανταζόμαστε τι θα γινόταν αν ήταν ανοιχτά τα καφενεία.
Ας κρατήσουν τα κεράσματα για μετά, καθώς τα καφενεία στα χωριά πρέπει να ενισχυθούν με κάθε τρόπο.
Μόλις ανοίξουν, εμείς θα κατευθυνθούμε προς τον πρώην δήμο Βύσσας. Πέντε χωριά έχει, κάπου θα συναντηθούμε.

Να θυμίσουμε ότι την εβδομάδα που μας πέρασε αποστείλαμε ερώτημα στους τρεις βουλευτές Έβρου της ΝΔ, αλλά μόνο ο Αναστάσιος Δημοσχάκης είχε την σκέψη να αποστείλει το ερώτημα στο υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων. Από εκεί (από το υπουργείο), αφού ανακινήθηκε ακόμη μία φορά το θέμα, μάθαμε κι όσα αποκαλύψαμε χθες (διαβάστε εδώ)
Σε αναμονή λοιπόν, με την ελπίδα να μην διαψευστεί κανείς.