Επανέρχεται το σούβλισμα του μοσχαριού στις Φέρες
Με πρωτοβουλία του δήμου Αλεξανδρούπολης, του αγροτικού και του κτηνοτροφικού συλλόγου επανέρχεται ένα πρωτότυπο και δημοφιλές δρώμενο της περιοχής των Φερών, το οποίο είχε εγκαταλειφθεί το 2018.
Η μεγαλύτερη σούβλα της χρονιάς με ένα μοσχάρι 300 κιλών, είναι ήδη έτοιμη στις Φέρες και από το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου θα ψήνεται για 24 ώρες.
Την Κυριακή οι επισκέπτες θα απολαύσουν τη νοστιμιά του περίφημου μοσχαρίσιου κρέατος του Δέλτα του Έβρου από βοοειδή που εκτρέφονται οικολογικά στις εύφορες κοιλάδες της περιοχής.
Ο δήμος Αλεξανδρούπολης και η αντιδημαρχία Φερών σε συνεργασία με αγρότες, κτηνοτρόφους και τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής, θα προσφέρουν σε όλους, ένα χαρούμενο εορταστικό γλέντι με πεντανόστιμες γεύσεις από τοπικά προϊόντα αρίστης ποιότητας.
Ελάτε την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στις Φέρες για να αποχαιρετήσουμε παρέα το 2019 με κέφι, χορό, εξαιρετικό φαγητό και κρασί!
Το μοσχάρι θα ξεκινήσει να ψήνεται σήμερα και θα αναμένεται να είναι έτοιμο, αύριο το μεσημέρι.