Τον κλέφτη που άφησε πίσω κάθε στοιχείο ώστε να εντοπιστεί

αναζητούσαν αστυνομικοί. Πρόκειται για κλέφτη, ο οποίος στην προσπάθειά του να μπει σε σπίτι, τραυματίστηκε και δεν έκανε καμία προσπάθεια για να κρυφτεί.
Η υπόθεση ξεκίνησε το Σάββατο προς Κυριακή, όταν ένας άγνωστος, προσπάθησε να μπει σε σπίτι στη Νέα Βύσσα. Τελικά ο άγνωστος μπήκε, όμως για να μπει έσπασε ένα παράθυρο με αποτέλεσμα να κοπεί σε πολλά σημεία του σώματός του, να γεμίσει το σπίτι με αίματα και κυρίως να αφήσει πίσω αποδεικτικά στοιχεία. Όταν την επόμενη μέρα ο ιδιοκτήτης μπήκε στο σπίτι του, αρχικά είδε τα σπασμένα τζάμια και στη συνέχεια τα αίματα.
Σοκαρισμένος ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, καθώς δεν ήξερε τι μπορεί να είχε συμβεί ενημέρωσε την αστυνομία.
Οι αστυνομικοί καταρχήν αφού διαπίστωσαν ότι πρόκειται για κλοπή κι ότι από το σπίτι έχει αφαιρεθεί ένα πορτοφόλι, καθησύχασαν τον ιδιοκτήτη και δεσμεύτηκαν ότι θα εξιχνιάσουν την υπόθεση.
Όπως και έγινε τελικά, καθώς ύστερα από έρευνες, εντόπισαν τον κλέφτη. Πρόκειται για έναν 29χρονο Βούλγαρο ο οποίος έμενε στο χωριό προκειμένου να εργαστεί σε αγροτικές εργασίες. Μαζί με τις εργασίες στα χωράφια όμως, είχε και άλλους στόχους.
Τα σημάδια στα χέρια του, ήταν το πρώτο στοιχείο. Το δεύτερο ήρθε με την ομολογία του δράστη, ο οποίος όμως αποδείχτηκε σκληρό καρύδι, καθώς υποστήριζε ότι είχε τραυματιστεί όταν έκοβε ξύλα. Η δικαιολογία του όμως δεν μπορούσε να πείσει κανέναν και τελικά ομολόγησε, την πράξη που έτσι κι αλλιώς θα αποδεικνύονταν από τα πολλά στοιχεία που είχε αφήσει στο σπίτι.