Το τέλος της 25ης συνάντησης νέων Άρδας 2019, έφερε και μεγάλη ικανοποίηση στους διοργανωτές, δηλαδή τη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας και το δήμο Ορεστιάδας. Οι εκδηλώσεις πέρα από την επιτυχία της προσέλευσης του κόσμου, τις περισσότερες μέρες, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία για ακόμη μία χρονιά είναι βιώσιμες και οικονομικά. Και επειδή πολλά είχαν ακουστεί, το αποτέλεσμα δικαιώνει όσους πίστεψαν στον Άρδα. . .

Σε σχόλιό του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΟ Αρχοντής Αρχοντίδης αναφέρει: Καλά είναι τα λόγια……αλλά οι πράξεις και τα γεγονότα είναι αυτά που μετράνε…

Και σ’ αυτά που λέει και φυσικά υπονοεί ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΟ, έρχεται να προστεθεί η φαρμακερή ατάκα του αντιδημάρχου οικονομικών Δημήτρη Πάλλα, ο οποίος με λίγες λέξεις αναφέρεται στην επιτυχία των εκδηλώσεων: «Το τερματίσατε και ΜΠΡΑΒΟ σας, αγαπητέ Πρόεδρε και μέλη του Δ.Σ. της ΔΗΚΕΠΑΟ. ‘Ο,λοι «πήραν» τις απαντήσεις τους. Συνεχίστε τίμια και ταπεινά», έγραψε σχολιάζοντας την ανάρτηση του Αρχοντή Αρχοντίδη.