Αντίστροφα μετράει η ώρα για όλους τους υποψηφίους δημάρχους, οι οποίοι την Κυριακή πρέπει να καταθέσουν τα ψηφοδέλτιά τους στα πρωτοδικεία. Στο Διδυμότειχο, μέχρι στιγμής όλοι οι υποψήφιοι δηλώνουν ότι θα διεκδικήσουν το δήμο. Πρόκειται για τους Παρασκευά Πατσουρίδη (δήμαρχο), Χρήστο Τοκαμάνη (πρώην δήμαρχο), Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου (επιχειρηματία), Κώστα Δημητρίου (δημόσιο υπάλληλο), Βάγια Καραφεϊζη (δασκάλα), Θεόδωρο Σκινδρή (στρατιωτικό). Σύμφωνα με πληροφορίες σχεδόν σ’ όλα τα ψηφοδέλτια υπάρχουν ελλείψεις και δεν αποκλείεται κάποιοι υποψήφιοι να επιλέξουν να κατέβουν στις εκλογές με τον ελάχιστο επιτρεπόμενο αριθμό υποψηφίων.

Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής πάντως αναφέρουν ότι οι Χατζηγιάννογλου και Τοκαμάνης, έχουν ολοκληρώσει το κεντρικό ψηφοδέλτιο του δήμου και τώρα εστιάζουν στους οικισμούς.

Προς το παρόν πάντως, κάποιος δεν έχει δηλώσει ανοιχτά ότι δε θα κατέβει, σίγουρα πάντως υποψήφιοι είναι με το τηλέφωνο στο χέρι, αναμένοντας τηλεφώνημα από άλλο υποψήφιο, για να του προταθεί συνένωση, συγχώνευση, κοινή πλεύση. Η Κυριακή είναι κοντά. . .