Σε συνεργείο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητοι τεχνικοί έλεγχοι, κατέληξε το JCB με το οποίο είχε μπει, όπως προέκυψε από την εκδίκαση της υπόθεσης και στο 2ο βαθμό χωρίς δόλο στην Ελλάδα στην περιοχή των Καστανεών, ένας Τούρκος χειριστικής μηχανήματος στις 2 Μαϊου του 2018.
Όταν εκδικάστηκε το εφετείο της υπόθεσης, ο Τούρκος χειριστής αθωώθηκε, ενώ το δικαστήριο αποφάσισε να επιστρέψει στο δήμο Αδριανούπολης, ο οποίος είχε στη χρήση του του μηχάνημα, το JCB.
Όλους αυτούς τους μήνες το μηχάνημα βρίσκονταν εντός ελληνικού εδάφους σε φυλασσόμενο χώρο και μόλις ολοκληρώθηκαν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες, επιστράφηκε στην Τουρκία, προχθές.

Από την υπόθεση, η οποία είχε αναστατώσει Ελλάδα και Τουρκία, καθώς η σύλληψη του Τούρκου είχε γίνει την περίοδο όπου δύο Έλληνες στρατιωτικοί βρίσκονταν κρατούμενοι στις φυλακές Αδριανούπολης, μένουν μόνο οι αναμνήσεις, της περιόδου, καθώς και η τελευταία εκκρεμότητα, έχει πλέον λυθεί.

Το JCB, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να αξιοποιηθεί ξανά στον τομέα των έργων του δήμου Αδριανούπολης και σίγουρα, θα αποτελεί σημείο αναφοράς, σε όσους το αντικρίσουν. . .

 

Διαβάστε: Αθώωση για τον Τούρκο που είχε μπει με JCB στην Ελλάδα