Το βράδυ η σορός της Ελένης στο πατρικό της.
Οι κάμερες καταστημάτων οδήγησαν το λιμενικό και την αστυνομία στην εξιχνίαση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη από το Διδυμότειχο, η οποία σπούδαζε στη Ρόδο. Η 21χρονη φοιτήτρια, βρέθηκε νεκρή μέσα στη θάλασσα με την είδηση του θανάτου της να παγώνει όλη την Ελλάδα.
Από την πρώτη στιγμή, υπήρχε η υποψία του εγκλήματος, ενώ οι γονείς της που είχαν χάσει την επικοινωνία μαζί της από την Τρίτη 27 Νοεμβρίου με το που δήλωσαν την εξαφάνισή της την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, έμαθαν και για το θάνατό της, καθώς ο πατέρας της αναγνώρισε το τατουάζ που έφερε το άψυχο κορμί της.
Για την υπόθεση οι υποψίες έπεσαν σε δύο άτομα, τα οποία ήταν τα τελευταία που τη συνάντησαν.
Ένας 19χρονος Αλβανός φέρεται ότι έχει ομολογήσει την δολοφονία της κοπέλας, ενώ συνεχίζει να εξετάζεται κι ένας 21χρονος Έλληνας, που θεωρείται ύποπτος.
Η Ελένη επιβιβάστηκε σε ένα βανάκι και στη συνέχεια και μέχρι να βρεθεί νεκρή σε θαλάσσια περιοχή 50 περίπου χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της, είχαν χαθεί τα ίχνη της.
Οι υποψίες των αρχών, έχουν να κάνουν με την άρνηση της φοιτήτριας να συνευρεθεί ερωτικά με τα δύο άτομα, κάτι που φαίνεται ότι τους εξόργισε και οδήγησε στη δολοφονία της.
Η κηδεία της Ελένης θα γίνει αύριο στις 11 στην εκκλησία της Παναγίας στο Διδυμότειχο.