Ένα ανέλπιστο δώρο προσφέρθηκε στον αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, ο οποίος το αξιοποιεί στο έπακρο, στη μάχη που δίνει για να κερδίσει την περιφέρεια ΑΜΘ.
Ο κ. Πέτροβιτς, έχει λάβει δεσμεύσεις σε βαθμό απόλυτο, ο οποίος δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, από ανθρώπους οι οποίοι του δήλωσαν ότι θα στελεχώσουν το συνδυασμό του.
Ειδικά δε στον Έβρο, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, καθώς οι διαφαινόμενες συμφωνίες του Χριστόδουλου Τοψίδη με δύο μέλη του συνδυασμού του τέως περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη, ήταν καταλυτικές, ώστε πολλοί να στραφούν απέναντι από τον Τοψίδη, με δεδομένο ότι είχαν κλείσει και την πόρτα στον νυν περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο.
Ακόμη κι αν δεν είναι τελικά υποψήφιοι μέλη του συνδυασμού του πρώην περιφερειάρχη με τον Χριστόδουλο Τοψίδη, η ενόχληση σε όσους την εξέφρασαν, παραμένει ακόμη και για το γεγονός ότι υπήρχαν συζητήσεις.
Οι καραμπόλες που έχουν προκύψει, χαρακτηρίζονται ανέλπιστο δώρο για τον Πέτροβιτς, ο οποίος όπως διαρρέεται από στενούς του συνεργάτες, έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην ανακοίνωση του συνδυασμού του, σε χρόνο όπου οι ενδεχόμενες πιέσεις από κομματικούς παράγοντες σε υποψηφίους του, να μην έχουν κανένα απολύτως νόημα, «γιατί τότε θα είναι αργά για πιέσεις», αναφέρουν πολιτικοί φίλοι του Πέτροβιτς.