Χθες, 23 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση που διοργάνωσε η Κ.Α.Π. «Σπίθα» Αλεξανδρούπολης, με θέμα: ». Η κατάμεστη αίθουσα του
Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου από παλιούς και νέους φίλους, ο λόγος των ομιλητών πολυποίκιλος και γόνιμος, και τέλος οι ερωτήσεις και οι τοποθετήσεις των ακροατών δημιούργησαν ένα εξαιρετικό κλίμα αγωνιστικής διάθεσης και προοπτικής.
Την εκδήλωση συντόνισε με επιτυχία ο κ. Σάββας Στεργίου. Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι κ.κ. Φάνης Μαλκίδη, Στράτος Βραχιώλιας και Δημήτρης Νικηφορίδης. Οι ομιλητές ανέλυσαν τη σοβαρότητα της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας, τονίζοντας την αναγκαιότητα πρωτοβουλίας για άμεση κινητοποίηση των ίδιων των πολιτών.
Αξίζει να τονιστεί ένα κοινό χαρακτηριστικό όλων των ομιλητών: ο λόγος τους ήταν πηγαίος και βαθύτατα πολιτικός ξεφεύγοντας από τον γνωστό ξύλινο λόγο των επαγγελματιών πολιτικών.
Σκοπός της εκδήλωσης δεν ήταν μόνο η ενημέρωση όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών, αλλά και η προτροπή για ενεργό συμμετοχή τους, στα πλαίσια της αυτο – οργάνωσης και των βασικών Αρχών της Άμεσης Δημοκρατίας που διέπουν το Κίνημα.
Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Κ.Α.Π. «Σπίθα» Αλεξανδρούπολης.«