Πολίτης αναρωτιέται δημόσια πότε θα κλείσει μία τρύπα η οποία λιμνάζει. . . εδώ και μήνες μπροστά από το σπίτι του.
Ο γνωστός συμβολαιογράφος Απόστολος Εφραιμίδης προέβη σε ανοιχτό ερώτημα μέσω του λογαριασμού του στο facebook και αναρωτιέται αφού το ξέρουν όλοι, γιατί δεν κλείνουν την τρύπα.

Ο κ. Εφραιμίδης γράφει:
«Στις 2-5-2018, ήτοι προ 3 μηνών, έσπασε έναν σωλήνας από το παλαιό δίκτυο της ΔΕΥΑΑ μπροστά στο σπίτι μου επί της οδού Δήμητρας 8 στην Αλεξανδρούπολη.
ΑΜΕΣΑ και με απόλυτο επαγγελματισμό το συνεργείο της ΔΕΥΑΑ ανταποκρίθηκε στην κλήση μου, αποκατέστησε τη ζημιά, δημιουργώντας όμως, αναγκαία, μια τρύπα επί του οδοστρώματος 2 τ.μ. περίπου. Όταν τους ευχαρίστησα όλος χαρά, με ενημέρωσαν πως «τώρα αρχίζει ο Γολγοθάς για την αποκατάσταση του οδοστρώματος, εκτός αν έχεις κάποιο ΄΄μέσον΄΄ στο Δήμο…».
Στις 23-6-2018 η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου αποκατάστησε διευρυμένα όλες τις ζημιές του οδοστρώματος επί της οδού Δήμητρας, πλην της συγκεκριμένης…
λακκούβαΑπευθύνθηκα την ίδια ημέρα παραπονούμενος διαδικτυακά στον κ.Γεώργιο Κουκουράβα, ως καθύλην αρμόδιο αντιδήμαρχο, ο οποίος αναγνώρισε το λάθος και υποσχέθηκε αποκατάσταση. Έκτοτε ενόχλησα άλλες τρεις (3) φορές τόσο τον ίδιο όσο και την τεχνική υπηρεσία αλλά ουδέν…!!!

Ήδη από τις βροχές έχει φύγει (όπως φαίνεται) το υλικό από την τρύπα και έχει φρακάρει το παρακείμενο φρεάτιο ομβρίων υδάτων!!! (κάπως έτσι πνιγόμαστε…)

Και θέτω το ερώτημα, τι με συμβουλεύετε να κάνω:
1. Να πάω στο μέσον μου, στον κ.δήμαρχο, όπως με συμβούλεψαν οι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΑ;
2. Να πάω στα κανάλια;
3. Να πάω στον Εισαγγελέα;
4. Να το φτιάξω μόνος μου, να μην τους έχω και υποχρέωση;
Κάθε άποψη θα είναι ωφέλιμη!!!».

Οι προτάσεις των διαδικτυακών του φίλων πολλές και αρκετές εμπνευσμένες.
To thraki Νεα, επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο κ. Κουκουράβα, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι η εργασία αποκατάστασης είναι προγραμματισμένη.