αστυνομική βράδυΈπεσε σε μπλόκο αστυνομικών.

Κατάφεραν τελικά να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον άνδρα, ο οποίος λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής απείλησε με όπλο γυναίκα στην περιοχή των γηπέδων του τένις, για να της κλέψει την τσάντα.

Δεν έπεσαν στο κενό οι έρευνες των αστυνομικών, παρά την αρχική δυσκολία, καθώς δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία για τον εντοπισμό αγνώστου, ο οποίος με την απειλή όπλου επιχείρησε να κλέψει τσάντα 52χρονης. Η γυναίκα αρχικά, ίσως και λόγω της ταραχής της δεν μπόρεσε να βοηθήσει την αστυνομία, όταν όμως είδε από κοντά έναν 28χρονο τον αναγνώρισε. Ο λόγος για έναν γνωστό στην αστυνομία άνδρα, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για υπόθεση ληστείας και μάλιστα έχει εκτίσει και ποινή φυλάκισης. Πρόκειται για υπόθεση που είχε απασχολήσει την Ορεστιάδα, καθώς είχε κτυπηθεί με κατσαβίδι στο κεφάλι νεαρός, προκειμένου να του αφαιρεθεί το πορτοφόλι του. Ο 28χρονος αποφυλακίστηκε πριν από λίγες εβδομάδες, όμως όπως δείχνει και η ομολογία του ίδιου για το περιστατικό με την 52χρονη, δεν απέβαλε την παραβατική του συμπεριφορά.
Αστυνομικοί, το Σάββατο το βράδυ, έκαναν έρευνες στην πόλη και έστησαν μπλόκο, προκειμένου να εντοπιστεί ο 28χρονο, στα ίχνη του οποίου έφτασαν ύστερα και από πληροφορίες.
Ο άνδρας τελικά συνελήφθη, καθώς και αναγνωρίστηκε από την 52χρονη, αλλά και ο ίδιος ομολόγησε.

 

 

Διαβάστε: Τρόμος για γυναίκα στην Ορεστιάδα – Άγνωστος την απείλησε με όπλο