ΧατζημαρινάκηςΕνωτικός και μακριά από κάθε πολιτική – οπαδική συναλλαγή είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΣ Έβρου ο Παντελής Χατζημαρινάκης. Ο Παντελής Χατζημαρινάκης είναι επί σειρά ετών στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ και τους τελευταίους μήνες αποφάσισε να διεκδικήσει την προεδρεία της ένωσης, βασιζόμενος αποκλειστικά στους ανθρώπους που τον γνωρίζουν όλα αυτά τα χρόνια κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους, καθώς όπως τονίζει και δεσμεύεται το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού πρέπει να δίνει στις ομάδες, αλλά κυρίως στα μικρά παιδιά ευκαιρίες ώστε να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα.
Με την ημερομηνία των εκλογών να ανακοινώνεται από μέρα σε μέρα, όσο πλησιάζουν οι μέρες ο κ. Χατζημαρινάκης, βλέπει όλο και περισσότερους να δηλώνουν ανοιχτά τη στήριξή τους στο πρόσωπό του.
Προς το παρόν μπορεί να παραμένει άγνωστο αν θα υπάρξει και άλλος διεκδικητής για τη θέση του προέδρου, πάντως η δυναμική που έχει δημιουργηθεί υπέρ Χατζημαρινάκη, φαίνεται ότι του δίνει το πλεονέχτημα.