1ο γυμνάσιο ΟρεστιάδαςΩς εκπρόσωποι των γονέων και κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Ορεστιάδας αισθανόμαστε την ηθική υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη συνεχή προσφορά σας, την αμέριστη συμπαράστασή σας και τον χρόνο που διαθέσατε στην ομάδα ρομποτικής του σχολείου μας. Ενέργειες σαν κι αυτή φανερώνουν τη μεγάλη ευαισθησία που έχετε για τα παιδιά μας, το ενδιαφέρον για την πρόοδο τους, καθώς και για τη συνεχή μόρφωση και αγωγή τους. Ιδιαίτερα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς:

Την καθηγήτρια Πληροφορικής κ. Στέλλα Κεραμιτσή καθώς και τον καθηγητή  Φυσικής κ. Δημήτριο Κεφάλα οι οποίοι από την πρώτη στιγμή  εθελοντικά και αφιλοκερδώς ήταν δίπλα στα παιδιά σε έναν ταξίδι γνώσης, εμπειρίας, και καινοτομίας. Παράλληλα αφιέρωσαν πολλές ώρες με τα παιδιά στο project και στα core values και ανέλαβαν τη συνοδεία τους στην Ξάνθη και τη Θεσσαλονίκη.

Την καθηγήτρια Τεχνολογίας κ. Δούμαρη Βασιλική, που ασχολήθηκε με τη μακέτα των παιδιών, και τον διευθυντή του γυμνάσιου κ. Στεργάτο Γεώργιο, που ήταν αρωγός σε όλη αυτή την προσπάθεια παρέχοντας κάθε δυνατή βοήθεια όποτε ζητήθηκε.

Τα παιδιά και οι καθηγητές έκαναν μια τεράστια προσπάθεια, με αποτέλεσμα να καταλάβουν την 1η θέση στα προκριματικά της Ξάνθης μεταξύ ομάδων της Ανατολικής Μακεδονία και Θράκης και συμμετείχαν στον τελικό της FLL Greece, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη, όπου μετείχαν οι 53 καλύτερες ομάδες από όλη την Ελλάδα. Τα παιδιά μαζί με τους καθηγητές τους είχαν μια εξαιρετική παρουσία βελτιώνοντας τις επιδόσεις τους σε όλα τα επίπεδα.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια και ευχαριστήρια θα πρέπει να απευθύνουμε στην κ. Στέλλα Κεραμιτσή καθώς πέρα από τη συμμετοχή στο διαγωνισμό της FLL Greece συμμετείχε και στο διαγωνισμό της WRO με άλλες δύο ομάδες παιδιών. Τα οποία μαζί με την καθηγήτρια τους στα προημιτελικά της Αλεξανδρούπολης κατέλαβαν την Τέταρτη και την Όγδοη θέση και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό της Αθήνας όπου εκεί κέρδισαν καταπληκτικές εμπειρίες.

Τέτοιες πρωτοβουλίες βοηθούν τα παιδιά μας να οπλιστούν με τα απαραίτητα εφόδια για να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις των καιρών μας με αξιώσεις.  

Ταυτόχρονα αποτελούν παράδειγμα ηθικό και ελπιδοφόρο. Ελπίζουμε να βρουν μιμητές και σε άλλους πολίτες και φορείς της τοπικής μας κοινωνίας.

 
Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες!

Ο Σύλλογος Γονέων

Τα παιδιά

Οι γονείς