φυλάκιο λαθρομετανάστεςΚαταδίωξη ακόμη και τουριστικού λεωφορείου.
Χωρίς τέλος οι συλλήψεις λαθρομεταναστών προσφύγων και διακινητών στη Θράκη. Όλοι τους περνούν από τον Έβρο, με την αστυνομία να ανακοινώνει καθημερινά συλλήψεις, σε περιπτώσεις που εμπλέκονται διακινητές.

Μέχρι και καταδίωξη λεωφορείου το οποίο μετέφερε λαθρομετανάστες καταγράφηκε στην Εγνατία οδό. Αστυνομικοί εντόπισαν λεωφορείο με βουλγάρικες πινακίδες κυκλοφορίας στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, έκαναν σήμα στάσης στο οδηγό, ο οποίος όμως συνέχισε την πορεία του, μέχρι να εγκαταλείψει το όχημα, το οποίο προσέκρουσε στις μπάρες του δρόμου. Ο 51χρονος οδηγός και ο 24χρονος συνοδηγός προσπάθησαν αν διαφύγουν, όμως συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα. Μέσα στο λεωφορείο επέβαινα 10 λαθρομετανάστες. Στη συγκεκριμένη υπόθεση μεταφοράς εμπλέκεται κι ένας 41χρονος, ο οποίος κινούνταν με το αυτοκίνητό του ως προπομπός.
Σε άλλη περίπτωση δύο Βούλγαροι 25 και 43 ετών, είχαν κρύψει σε χώρο αποσκευών λεωφορείου 17 λαθρομετανάστες.
Οι συλλήψεις όμως των τελευταίων ημερών δε σταματούν, καθώς στην εθνική οδό Κομοτηνής – Ξάνθης 25χρονος Πακιστανός μετέφερε με αυτοκίνητο τέσσερα άτομα.
Χθες το απόγευμα αστυνομικοί καταδίωξαν από την Ξάνθη μέχρι και την Καβάλα αυτοκίνητο που οδηγούσε Βούλγαρος. Ο διακινητής μετέφερε έντεκα άτομα,
πέντε Πακιστανούς, τρεις Σύριους και τρεις Σομαλούς.