Τη Δράμα επισκέφθηκε την Κυριακή 22 Μαΐου 2011 και συγκεκριμένα τον Δήμο Δοξάτου η Γ.Γ Γραματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, στα πλαίσια τετραήμερης περιοδείας της στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.
Σκοπός της περιοδείας ήταν οι αυτοψία σε χώρους όπου έχουν προταθεί από τοπικούς αλλά και από Περιφερειακούς φορείς η ένταξη έργων στο ΕΣΠΑ αρμοδιότητας του Υπουργείου Πολιτισμού – Τουρισμού.
Στο Δήμο Δοξάτου η κ. Μενδώνη επισκέφθηκε συγκεκριμένα τον χώρο των Πηγών Κεφαλαρίου, όπου θα προταθεί από τον οικείο δήμο η ένταξη στο ΕΣΠΑ του υπουργείου η συνέχιση της Β φάσης του έργου αξιοποίησης των Πηγών Κεφαλαρίου, προυπολογισμού περίπου 2.000.000,00 ευρώ.
Παραβρέθηκαν ο Υφυπουργός Υγείας Χρήστος Αηδόνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γιάννης Ξανθόπουλος, ο Δήμαρχος Δοξάτου Τάσος Χατζηλαζάρου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γιάννης Τελλίδης και Γιώργος Ζιμπίδης Γιώργος, δημοτικοί σύμβουλοι, υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου και του δήμου, καθώς και οι μελετητές του έργου.
Ο κ .Ξανθόπουλος ανέφερε στην σύσκεψη την πρόθεση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ για την στήριξη του έργου, όπως αυτή εκφράσθηκε και από τον Περιφερειάρχη Αρη Γιαννακίδη προς την κ Μενδώνη. Η Γ.Γ του υπουργείου Πολιτισμού δεσμεύθηκε για την χρηματοδότηση του παραπάνω έργου.