αστυνομίαΑκόμη ένα τροχαίο ατύχημα με όχημα διακινητών.
Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν αστυνομικοί εντόπισαν αυτοκίνητο το οποίο κίνησε υποψίες. Στο όχημα, όπως προέκυψε, επέβαιναν δύο λαθροδιακινητές από το Πακιστάν, ένας 24χρονος οδηγός κι ένας 16χρονος συνοδηγός και τέσσερα άτομα επίσης από το Πακιστάν.
Ο οδηγός δεν σταμάτησε σε σημα των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και στο δυτικό κόμβο Ξάνθης, το όχημα εξήλθε από την Εγνατία Οδό και κατευθύνθηκε προς την πόλη της Ξάνθης. Πλησίον της διασταύρωσης του Πετροχωρίου, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί εκτός οδοστρώματος.
Στη συνέχεια, ο 16χρονος διακινητής, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο, επιχειρώντας να διαφύγει πεζός, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.
Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίσθηκαν ο 24χρονος διακινητής και οι τέσσερις διακινούμενοι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο γενικό νοσοκομείο Ξάνθης. Τέσσερις από αυτούς παρέμειναν για νοσηλεία, ενώ ο ένας εξήλθε μετά την παροχή πρώτων βοηθειών.
Σημειώνεται ότι η σχετική δικογραφία για τον 16χρονο περιλαμβάνει και το αδίκημα της πλαστογραφίας, καθόσον το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.