Tο Ράδιο Σίτι, που εκπέμπει από την Κομοτηνή στους 107,6 FM στα τουρκικά αποφάσισε να τερματίσει τη λειτουργία του, καθώς περνά δύσκολες μέρες λόγω της οικονομικής κρίσης. Ο ιδιοκτήτης του Ράδιο Σίτι, Χαλίτ Χαλίλ Ιμπράμ, ανακοίνωσε ότι το Ράδιο Σίτι, που εκπέμπει αδιάκοπα επί είκοσι χρόνια, πρόκειται να τερματίσει τη λειτουργία του λόγω της οικονομικής κρίσης.

Οι υπεύθυνοι του Ράδιο Σίτι, αποφάσισαν να τερματίσουν τη λειτουργία του σταθμού λόγω της οικονομικής κρίσης που βιώνει η Ελλάδα καθώς όπως δήλωσαν, έφτασαν σε σημείο να μην μπορούν να καλύψουν ούτε τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Ο ιδιοκτήτης και υπεύθυνος του ραδιοφωνικού σταθμού, Χαλίτ Χαλίλ Ιμπράμ, στην ανακοίνωση που πραγματοποίησε δήλωσε τα εξής: «Το Ράδιο Σίτι, που είχε την τύχη να είναι ο πρώτος ραδιοφωνικός σταθμός που εξέπεμψε στην τουρκική στη Δυτική Θράκη, εξέπεμπε από την Κομοτηνή, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο εδώ και είκοσι χρόνια. Αποφασίσαμε να τερματίσουμε τη λειτουργία μας μετά από ένα μήνα. Μετά λύπης μου, αναγκάζομαι να προβώ σε αυτήν την ανακοίνωση. Ζητάμε συγγνώμη από τους ακροατές μας. Δυστυχώς τα έσοδα μας μειώθηκαν πάρα πολύ ενώ η παρούσα κατάσταση δεν αρκεί για τη συνέχιση της λειτουργίας του σταθμού. Κάθε μήνα που περνά, το χρέος μας αυξάνεται όλο και περισσότερο».

www.azinlikca.net