βόλειΑνοίγει την Παρασκευή στην Αλεξανδρούπολη και στο κλειστό η αυλαία της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων.
Για το Φάιναλ Φορ της διοργάνωσης έχουν πάρει το «εισιτήριο» και θα παλέψουν για τον τίτλο ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο Ηρακλής Πετοσφαίρισης 2015, ο Ολυμπιακός ΣΦΠ και η Α.Ε.Π «Ολυμπιάς» και είναι μια διοργάνωση της ΕΟΠΕ σε συνεργασία με τον δήμο Αλεξανδρούπολης, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και με την υποστήριξη της περιφέρειας ΑΜΘ, του Επιμελητηρίου Έβρου, της 12ης Μεραρχίας Πεζικού Αλεξανδρούπολης και της ΕΣΠΕΘΡ.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Τσουλκανάκης τόνισε: «Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΟΠΕ που σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξ/πολης τον Εθνικό Αλεξ/πολης και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης, του Επιμελητηρίου Έβρου, της 12ης Μεραρχίας Πεζικού Αλεξανδρούπολης της ΕΣΠΕΘΡ καθώς και τον χορηγό επικοινωνίας SportsAddict.gr που συνετέλεσαν στο να έρθει το F4 του πανελλήνιου πρωταθλήματος βόλεϊ Παίδων στην Αλεξανδρούπολη . Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι του F4 θα είναι ένα δύσκολο τουρνουά όπου και οι τέσσερις ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες (25%) για το χρυσό μετάλλιο . Ειδικότερα η ομάδα που προπονώ ο Εθνικός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του τέλη Αυγούστου σχεδόν 11 μήνες τώρα , χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και τραυματισμούς . Μετά την πρόκρισή μας στην τελική φάση (F4) η προετοιμασία έγινε εντατικότερη και πιστεύω ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο για να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί, ελπίζω και εύχομαι αυτό να είναι το χρυσό μετάλλιο μέσα στην πρωτεύουσα του βόλεϊ, την πόλη μου, την Αλεξανδρούπολη».

Το πρόγραμμα
1η αγωνιστική (14/07)
17:00 Ολυμπιακός ΣΦΠ – Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015
19:00 ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΑΕΠ Ολυμπιάς
2η αγωνιστική (15/07)
15:00 ΑΕΠ Ολυμπιάς – Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015
17:00 ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ολυμπιακός ΣΦΠ
3η αγωνιστική (16/07)
14:00 Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΑΕΠ Ολυμπιάς
16:00 Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 – ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης