ΑδαμίδηςΑνακοίνωση εξέδωσε ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου Δημήτρης Αδαμίδης σχετικά με την προσπάθεια, όπως αναφέρει, για στελέχωση των διοικητικών υπηρεσιών του νοσοκομείου. Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες εβδομάδες εργαζόμενοι είχαν ζητήσει από τον διοικητή να μην προχωρήσουν οι μετακινήσεις προσωπικού
Στην ανακοίνωση του κ. Αδαμίδης αναφέρει:

Για την αντιμετώπιση της υποστελέχωσης της Διοικητικής Υπηρεσίας:
1. Για πρώτη φορά μετά από επτά (7) χρόνια προσλήφθηκαν προ 6μήνου 14 μόνιμοι διοικητικοί υπάλληλοι, από επιλαχόντες διαγωνισμού ΑΣΕΠ έτους 1997-1998
2. Η Διοίκηση του Π.Γ.Ν.Ε. ζήτησε από το Υπουργείο την πρόσληψη 11 επικουρικών διοικητικών υπαλλήλων και 2 μέσω ΟΑΕΔ με σύμβαση 1 έτους.
3. Έγινε δεκτό από την ΥΠΕ το αίτημά μας να μην γίνουν αποδεκτές οι αιτήσεις μετακίνησης 3 υπαλλήλων προς άλλα νοσοκομεία και να ανακληθούν άλλες 2.
Την ίδια στιγμή 4 υπάλληλοι (από τους 14) προσφεύγουν στα δικαστήρια ζητώντας να πληρωθούν από το 1998! Μάλιστα 2 εξ αυτών πήραν μετάθεση σε άλλο νοσοκομείο, η οποία τελικά ανεκλήθη και 1 πήρε αναρρωτική άδεια μόλις του γνωστοποιήθηκε η ανάκληση της μετάθεσής του.
Η Διοίκηση θα ζητήσει έλεγχο των αναρρωτικών αδειών και θα πάρει εφ’ όσον χρειαστεί τα κατάλληλα πειθαρχικά μέτρα.