χασίςΣτο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας, Καβάλας και Αλεξανδρούπολης, συνελήφθησαν έξι άτομα ηλικίας 45, 34, 28, 24, 23 (άνδρες) και 51 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.
Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, σε χωριό της Καβάλας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, συνέλαβαν τον 45χρονο, γιατί τον εντόπισαν να καλλιεργεί σε παρακείμενο χώρο του σπιτιού του, εννέα φυτά κάνναβης, ύψους από 5 έως 30 εκατοστά, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Στη δεύτερη περίπτωση, στην Αλεξανδρούπολη, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν την 51χρονη, γιατί είχε στο σπίτι της μίανάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 3 γραμμαρίων.
Στην τρίτη περίπτωση, , στην Καβάλα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, ο 34χρονος, γιατί είχε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και τρία ναρκωτικά δισκία.
Στην τέταρτη περίπτωση,, στη Δράμα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, συνέλαβαν τον 28χρονο, γιατί εντόπισαν στην κατοχή του μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Στην τελευταία περίπτωση σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δράμας, συνελήφθησαν οι δύο δράστες, ηλικίας 24 και 23 ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και κατείχαν μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 33,6 γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με κάνναβη.