Κατασχέθηκαν 168 γραμμάρια ηρωίνης          

Συνελήφθησαν, προχθές (5-10-2011) το βράδυ, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, ένας 32χρονος ημεδαπός και μια 27χρονη ημεδαπή,  κατηγορούμενοι για εισαγωγή ναρκωτικών.       

Συγκεκριμένα στην παραπάνω υπηρεσία περιήλθαν πληροφορίες, ότι οι δύο ημεδαποί εισάγουν, από την Βουλγαρία, ναρκωτικές ουσίες προκειμένου να τις  διακινήσουν σε χρήστες της χώρας μας.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο ημεδαπούς, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Φ., να πραγματοποιούν είσοδο από Βουλγαρία, όπου και ακινητοποιήθηκαν. 

Ακολούθως, προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας, όπου, μετά από ενδελεχή έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, βρέθηκε, επιμελώς κρυμμένη, στο κάτω μέρος αυτού, μια  νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 168 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.  

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, στο σπίτι του 32χρονου, εντόπισαν τρείς συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 22γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Το παραπάνω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο κατασχέθηκε.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.