κεραυνός«Ομάδα που πάει καλά δεν την αλλάζεις». Αυτό υποστηρίζει ο επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΑΣΑ» Παύλος Μιχαηλίδης σχολιάζοντας τον «ανασχηματισμό» που έκανε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης. Ο κύριος Μιχαηλίδης με ανακοίνωση του μιλά για καρατόμηση βασικών συνεργατών του κυρίου Λαμπάκη γεγονός που δείχνει όπως λέει την αποτυχία και ανικανότητα της δημοτικής αρχής να διαχειριστεί και να λύσει προβλήματα ενώ και η επιλογή των προσώπων καταδεικνύει λογική παραταξιακών ισορροπιών και «προθυμότητα» να εφαρμόσουν τις προσωπικές πολιτικές του δημάρχου.

Απαντώντας ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης στον Παύλο Μιχαηλίδη τόνισε: «Κατανοούμε ότι ο επικεφαλής της 4ης παράταξης στο δημοτικό συμβούλιο θα ήθελε αυτός να ορίσει τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και τους αντιδημάρχους, αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει πρώτα να γίνει δήμαρχος.
Δυστυχώς όμως για τον ίδιο και ευτυχώς για τους υπόλοιπους πολίτες του δήμου Αλεξανδρούπολης αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.
Το προτείνουμε λοιπόν να συμβιβαστεί με την ιδέα αυτή και να προσγειωθεί στην πραγματικότητα για τη διαφύλαξη της ψυχικής και πολιτικής του ισορροπίας.