status

Χωρίς εξαγγελίες που μοιάζουν «προεκλογικές» και δίχως «ΘΑ», ξεκίνησε τη Δευτέρα το νέο πρόγραμμα του STATUS RADIO 94.2, με το … πρώτο κουδούνι των σχολικών αιθουσών. Φώναξαν το «παρόν», όσοι άντεξαν με σταθερότητα, στον περσινό δύσκολο ραδιοφωνικό χειμώνα και ο Σταθμός υποδέχθηκε τις νέες αφίξεις ραδιοφωνικών παραγωγών που επιλέχθηκαν για την εμπειρία και την δεξιότητά τους.

Στις 08:15 ξεκινά ο Σταύρος Αποστολίδης, πλαισιωμένος καθημερινά, από γνωστούς σχολιαστές ή ειδικούς στο χώρο τους, αλλά και τον Σάκη Αρναούτογλου, για τις καιρικές συνθήκες της ημέρας!

Στις 14:00 ακριβώς το μεσημέρι, οι ακροατές του STATUS έχουν το καθιερωμένο ραντεβού με την ενημέρωση στο Μεγάλο Δελτίο Ειδήσεων του Σταθμού με όλα τα γεγονότα της ημέρας από την τοπική επικαιρότητα και τα ρεπορτάζ της ημέρας.

Στις 18:00 κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, στην κονσόλα του STATUS θα κάθεται η έμπειρη Λίτσα Αμανατίδου για να παίζει ελληνική κατά βάση μουσική και να σχολιάζει όπως η ίδια, ξέρει την τοπική πραγματικότητα.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή στις 18:00, ο γνωστός DJ Γρηγόρης Γκούβερ, κουβαλά την «απίστευτη» συλλογή του από ελληνικά τραγούδια για να μας «φτιάξει» τα απογεύματα.

Κάθε Δευτέρα όμως στις 20:00, ο Γρηγόρης αλλάζει ρεπερτόριο. Η ξένη μουσική που διαλέγει ο Γρηγόρης Γκούβερ, είναι αυτή ακριβώς που άντεξε στον χρόνο και δημιουργεί διαχρονικά, συναισθήματα.

Τρίτη και Πέμπτη στις 20:00 η Στέλλα Καραμήτρου «στήνει» στον STATUS τον ιδεώδη τόπο για την μουσική, το θέατρο, τη λογοτεχνία και γενικώς τις τέχνες, όπως δηλαδή έκανε και πέρυσι!

Φυσικά, η διαχρονική αξία «ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» παραμένει σταθερή σε ότι αφορά την δικτύωση του STATUS! Στέφανος Διαμαντόπουλος, Σάκης Μόσχης, Κλαούντια Έγκερς και φυσικά ο απολαυστικός Διογένης Δασκάλου, θα συνεχίσουν να δίνουν το καθημερινό «παρόν», από τους 94.2 των FM της Θράκης.

Η … «ραδιοφωνική αμαξοστοιχία» STATUS942, ήδη ξεκίνησε!!! Τα βαγόνια όπως διαπιστώσατε, πολλά και οι επιβάτες – ακροατές, ακόμη περισσότεροι!

Και να φανταστείτε ότι σε λίγες μέρες, στον STATUS περιμένουν κι άλλες … αφίξεις! Η φετινή ραδιοφωνική περίοδος, θα είναι … ΣΙΔΗΡΟδρομμική!

Γι’ αυτό … τ’ αυτιά σας … 94! Και όχι μόνο 2!!!