Τομαδάκης φωτοΣυνηθίζεται όταν τελειώνει ένα έργο, να σπεύδουν υπουργοί, ενίοτε και πρωθυπουργοί να κόβουν κορδέλες.
Δεν μπορώ να ξεχάσω όταν έκοψαν κορδέλα, προεκλογικά περιφερειακών εκλογών βεβαίως βεβαίως, στο τμήμα του κάθετου άξονα Χειμώνιο – Θούριο.
Δεν μπορώ να ξεχάσω που ήθελαν να κόψουν κορδέλα για τα 500 μέτρα στους Ψαθάδες, αλλά διασώθηκαν τελευταία στιγμή από το ρεζίλι και ότι αυτό συνεπάγεται, ύστερα από την αρνητική δημοσιότητα που τους έδωσαν, μόνο και μόνο για τη σκέψη τους και ευτυχώς γι’ αυτούς, δεν τόλμησαν να πατήσουν.
Επειδή τα έργα στον κάθετο άξονα του Έβρου επιτέλους φαίνεται, κάνουμε το σταυρό μας εδώ, ότι συνεχίζονται χωρίς προβλήματα και μεγάλο τμήμα του έργου θα ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες, ίσως και εντός του 2017, τους προτρέπουμε να απουσιάζουν.
Να δηλώσουν στον εαυτό τους πρώτα απ’ όλα ότι είναι αλλεργικοί σε κορδέλες και στη συνέχεια, να τολμήσουν να κάνουν την υπέρβαση και να μη φανούν κατά δω, άσχετα αν την ευθύνη για τη μη ολοκλήρωση δεν την έχουν, όσοι θα ήθελαν να κόψουν κορδέλες.
Με απεριόριστη και πραγματική συναίσθηση των όσων αναφέρω παραπάνω, με σεβασμό σ’ όσους έδωσαν και δίνουν ψυχή για να ολοκληρωθεί ο δρόμος και με θλίψη για όσους πέθαναν σ’ αυτό το καταραμένο μέχρι να τελειώσει τμήμα της Ελληνικής γης,
Γιάννης Τομαδάκης