Το καλοκαίρι είναι κατ’ εξοχή η εποχή της πανδαισίας των χρωμάτων στην γυναικεία ένδυση. Εκτός από το απόλυτο λευκό το καλοκαίρι θέλει να παίξει παιχνίδι με πολλά και έντονα χρώματα.

Κυριαρχούν χρώματα όπως το κοραλλί, πράσινο, μπλε και φυσικά το κίτρινο. Θα σταθούμε λίγο στο κίτρινο χρώμα επειδή είναι το must χρώμα του φετινού καλοκαιριού και οι απανταχού celebrities το λατρεύουν.

Το κίτρινο χρώμα εκτός από εύκολη απόχρωση (πάει σχεδόν με όλα τα χρώματα) είναι συνδεδεμένο με το γέλιο, την ευτυχία, την αισιοδοξία και γενικότερα με την χαρά της ζωής. Ευκαιρία, λοιπόν, να το προτιμήσετε για να σας ανεβάσει και τη διάθεση!

Το κίτρινο ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος, αρκεί να επιλέξεις τη σωστή απόχρωση και ένταση. Αποπνέει δυναμισμό και χαρίζει αυτοπεποίθηση σε κάθε μία από εσάς χωρίς τη παραμικρή προσπάθεια.

Και αν βιαστείτε να πείτε ότι δεν σας πηγαίνει ή ότι είναι πολύ φωτεινό για τα γούστα σας, σημειώστε αρχικά τα εξής: α) δεν χρειάζεται να το φορέσετε από την κορυφή έως τα νύχια, β) υπάρχουν τόσοι πολλοί τόνοι από το βαθύ κίτρινο, μέχρι το παστέλ και το λεμονί, που σίγουρα θα βρείτε έναν που θα ταιριάζει με το μαύρισμά σας και θα σας κάνει να αισθάνεστε άνετα γ) μπορείτε να βάλετε φόρεμα που να μην είναι μονόχρωμο αλλά να περιλαμβάνει λεπτομέρειες από κίτρινο χρώμα.

Το eshop www.primadonna.com.gr που ακολουθεί όχι μόνο τις εγχώριες αλλά και τις διεθνείς τάσεις της μόδας σας προτείνει κάποιες επιλογές σε φορέματα άλλα με περισσότερο και άλλα με λιγότερο το στοιχείο του κίτρινου χρώματος για να ήσαστε πάντα στην μόδα λαμβάνοντας υπ’ όψη πάντα και το πορτοφόλι σας.

 

primadonna

Το αγαπημένο σε όλες φόρεμα σε κίτρινο χρώμα αποκτά χαρακτήρα και άποψη, όταν συνδυαστεί με τα κατάλληλα παπούτσια και αξεσουάρ. Μην το σκέφτεστε λοιπόν μπείτε στο eshop www.primadonna.com.gr κάντε την επιλογή σας από την πλούσια καλοκαιρινή μας συλλογή και αγοράστε online οικονομικά με ασφάλεια και σιγουριά.