Μεγάλη αίσθηση και αναστάτωση προκάλεσε η εμφάνιση της τουρκικής σημαίας στα δικαστήρια Αλεξανδρούπολης το πρωί.
Τη σημαία σήκωσε άτομο κατά την εμφάνιση των οκτώ κατηγορουμένων Τούρκων στρατιωτικών. Μάλιστα όχι μόνο ύψωσε τη σημαία, αλλά παράλληλα φώναζε και στα τουρκικά.
Πάνω στην ένταση της στιγμής, αρχικά οι παριστάμενοι νόμιζαν ότι πρόκειται για γυναίκα. Στη συνέχεια όμως έγινε αντιληπτό ότι πρόκειται για τη Σίσυ, γνωστό τρανσέξουαλ από την Τουρκία, το οποίο τα τελευταία χρόνια μένει για μεγάλα χρονικά διαστήματα στην Αλεξανδρούπολη.
Η Σίσυ, έχει γίνει γνωστή στην πόλη, όχι μόνο λόγο του εντυπωσιακού παρουσιαστικού της, αλλά και λόγω του ακριβού αυτοκινήτου που κυκλοφορεί στην πόλη. Πρόκειται για ένα κίτρινο Hamer το οποίο μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει.
Η Σίσυ, έκανε την εμφάνισή της στην Αλεξανδρούπολη αρκετά χρόνια πριν, ίσως και πάνω από πέντε. Σ’ όλο αυτό το διάστημα ανέπτυξε κοινωνικές σχέσεις, ενώ στο δημοσιογραφικό κύκλο κυκλοφορεί ως είδηση η συνάντηση που είχε κατά το παρελθόν με ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού και συζήτησαν για το χώρο των ΜΜΕ.
Στην Τουρκία ήταν παρουσιάστρια τηλεπαιχνιδιού σε περιφερειακό μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό και μάλιστα με μεγάλη αναγνωρισιμότητα.
Σήμερα το πρωί, κατάφερε να αποτελέσει το επίκεντρο, τουλάχιστον μέχρι την ολοκλήρωση της δίκης των οκτώ.
Σίσυ τρανσέξουαλ